Yasmijn Flisijn
OFFLINE

Yasmijn Flisijn

204

Ik doe mee omdat:
Ik doe mee voor Sanne!
Sanne is gediagnosticeerd met een hersentumor. Wij willen daarom als team zoveel mogelijk geld ophalen, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar hersentumoren. Help jij ons mee ?


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Yasmijn
Flisijn
€ 1500,-

Zonsopgang

Yasmijn
€ 10 5 months ago
Open
4 Deelnemers