Arjen in 't Veld
OFFLINE
€ ,-
592

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Er moet meer geld komen voor hersentumorenonderzoek, zodat mijn lotgenoten (huidige en toekomstige) meer kans hebben op betere behandelingen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Arjen
in 't Veld
18 juli 2018

Blog

                                                                                                                                                                03-05-2018, Dordrecht.


WE zijn er 'bijna' ... !


18 juli nadert met rasse schreden. Het is nu begin mei en de marathon van Rotterdam (8 april j.l.) heb ik nog steeds niet helemaal verwerkt: vooral lichamelijk (spieren en aanhechtingen in de benen), maar ook mentaal. Toch was het ondanks erg diep moeten gaan uiteindelijk weer een feest. IMG 20180408 WA0028


En nu omschakelen naar de Actie van de Stichting Stop Hersentumoren.nl : het beklimmen van de bergpas der bergpassen in Europa per fiets! En daar komt het mentale aspect om de hoek kijken: fietsen in de polder (training) is blijkbaar niet mijn ding! Heb de fiets uitgeprobeerd en dat ging prima, maar ja ... er zijn hier geen bergen ;-( !!! Schrijf me wel in voor een aantal fietstochten, dan heb ik een stok achter de deur en het bijzondere is, dat er op 12 mei a.s. de VvC Classic wordt gehouden. De organisatie, Vrienden van Carmen, is opgezet door de vader van Carmen. Carmen is de dochter van Daaf Kievit. Zij is, helaas, te jong overleden aan een hersentumor. Dat maakt het meedoen speciaal voor mij én het inschrijfgeld gaat o.a. weer via de bovengenoemde Stichting naar hersentumorenonderzoek. KWF en de Hersenstichting zijn natuurlijk ook prima organisaties, maar hebben andere prioriteiten. Je snapt, dat in mijn situatie ik liever geld geef en ophaal voor hersentumorenonderzoek. Nogmaals, er liggen prachtige, veelbelovende  onderzoeken op de plank waar nu geen geld voor is. Mijn missie is: Betere behandelingen voor hersentumorpatiënten! GarminConnect 20180421 191625


Ik kijk erg uit naar de 18e juli. Met Anita en Hans Meijer én Jeroen Bozuwa maken we er een mooie dag van en halen we minimaal €1.500,- per persoon op. Alle donaties gaan naar hersentumorenonderzoek en niet naar reis- en verblijfkosten! Dus ...


1. ga naar www.3bergentocht.nl


2. zoek mij op als deelnemer


3. zoek het groene balkje, waar 'DONEER' opstaat


4. en doneer voor dit prachtige, goede doel! 90% staat al op de teller; help me minimaal naar de 100%!!!


IMG 20180408 WA0035


https://youtu.be/OEV5w8fNZVw                                                                                                           Dordrecht, 22-01-2018


Déjà vu in de voorbereiding!


We zijn nu al een eindje in 2018 en bij heel wat mensen zijn de goede voornemens misschien alweer vergeten. Dat zou mij wellicht ook zijn gebeurd, ware het niet, dat ik me gecommiteerd heb aan de prachtige actie van Stichting Stophersentumoren.nl : het beklimmen per fiets van dé bergpas der bergpassen in Europa, oftewel de Stelvio in Noord-Italië. (Op een andere plaats op deze website kunt u lezen, waarom dit doel zo belangrijk is. Ik moet minimaal €1500,- ophalen en dat gaat allemaal naar het goede doel. Materiaal en reis betaal ikzelf).


Vorig jaar rond deze periode was ik in training voor de NN Marathon van Rotterdam. Voor hetzelfde goede doel. Opbrengst ca. €6300,-. Dat was enorm en gaf mij veel voldoening als hersentumorpatiënt. Langzaam maar zeker vind ik de weg omhoog. Van meters onder de bodem van de put (voelen dat je er niet meer toe doet en niet meer verder willen) tot over de rand van de put er weer uitklimmen (fysieke prestaties leveren en daarmee geld ophalen, met de weinige psychische energie toch anderen kunnen helpen met inburgeren, etc.). Het omhoog klimmen gaat met 2 meters omhoog en weer 1 meter terugvallen. Maar ik kom er aan! Ik voel steeds meer, dat ik er weer toe doe. 


IMG 20170409 WA0053


Afgelopen week twee trainingen gedaan van vorig jaar op exact hetzelfde tijdstip. En ... het ging lekker!!!! Onbegrijpelijk. Ik speelde zaterdag nog een heerlijk potje voetbal met m'n vrienden van '7 tegen7' van SV Oranje Wit in Dordrecht. Ik kon blijven gaan (écht niks gebruikt)!!! Een paar weken geleden lekker geskied en ook nog eens uit meegenomen om te schaatsen met m'n broer en zus. Voel me zo fit, dat ik besloten heb toch weer de NN Marathon van Rotterdam te gaan lopen; vorig jaar één van de mooiste dagen uit m'n leven. Een prestatie voor mezelf, een groot bedrag voor Stichting Stophersentumoren.nl, de eerste warme dag van het jaar en ... zoveel steun van familie, vrienden en mensen langs de kant. Nu nog even ertegen aan, het gaat lukken die 42,195km. Hopelijk helpt het bij de voorbereiding op de beklimming van de Stelvio!!!


Screenshot 20180122 150320 Screenshot 20180122 150336


Help me in de strijd tegen hersentumoren. Niet alleen die van mijzelf, maar ook die van (toekomstige) lotgenoten! Steun Stichting Stophersentumoren.nl door te gaan naar:
1) www.3bergentocht.nl
2) zoek mij op als deelnemer aan de beklimming van de Stelvio!!!
3) Doneer een bedrag,
opdat veelbelovende hersentumoronderzoeken niet op de plank blijven liggen door geldgebrek!!!

Bij voorbaat dank daarvoor.

Doneren: graag! Delen: graag!


IMG 20180105 WA0005 

Niet hardlopen, maar fietsen!                                               Dordrecht, 22-09-2017                                                                                     Vandaag heb ik een goed bericht gekregen: de MRI-scan van m'n hersentumor bleek helemaal in orde!  De situatie is stabiel.  Weer een half jaar geen polonaise (lees: bestralingen en/of chemo) aan mijn lijf. Voor mij heel fijn, maar ik tel mijn zegeningen. Voor vele huidige lotgenoten en toekomstige zal het bericht anders zijn. Daarom ga ik in 2018 wederom aan een actie meedoen voor Stichting Stophersentumoren.nl ! Dit jaar heb ik de NN Marathon van Rotterdam gelopen en zo'n €6.300,- opgehaald! Voor de volgende actie reken ik weer op vele donateurs van toen; mijn doel is minimaal €1.500,- ophalen voor hetzelfde doel, zodat veelbelovende onderzoeken niet op de plank hoeven te blijven liggen!!! De actie is NIET HARDLOPEN, MAAR FIETSEN! Op 18 en 19 juli 2018 beklim ik en nog meer deelnemers per fiets de Stelvio ... dé bergpas van Europa voor de wielrenners onder ons. 48 haarspeldbochten ... naar de top op 2.756 m. ... heet beneden en koud boven ... enorm stijgingspercentage, etc. (zie info). 9 april 2017 staat in mijn geheugen gegrift, doneert u alstublieft (wéér) en hopelijk mag ik dan wéér zo'n memorabele dag meemaken; voor mijzelf, de Stichting Stophersentumoren.nl en voor alle huidige en toekomstige hersentumorpatienten!!! (witte vlek op onderstaande foto is de tumor van de mri-scan van vandaag/ info: http://www.klimtijd.nl/beklimming/stelvio )               


 mri 22092017

De top van de Stelvio is nog ver!                                                                                 16-09-2017


Vandaag heb ik me ingeschreven voor een actie voor hetzelfde goede doel als m'n vorige: Stichting Stophersentumoren.nl!!! Het betreft nu niet het lopen van de NN Marathon van Rotterdam, maar het beklimmen van de Stelvio per fiets in de Italiaanse Dolomieten: 48 haarspeldbochten op naar 2.758 meter boven N.A.P.! Lengte van de tocht ca. 25km.


M'n eerste actie, het hardlopen van de NN Marathon van Rotterdam is goed verlopen! Het heeft mij en de Stichting meer opgeleverd dan verwacht. Nogmaals dank aan alle donateurs en de vraag of jullie mij en de Stichting Stophersentumoren.nl met deze actie t.z.t. (kan ook nu al) wéér zouden willen steunen!


Alvast bedankt, Arjen.


'I've climbed the highest mountain!!!' (https://www.youtube.com/watch?v=e3-5YC_oHjE)

Activiteit

Arjen in 't Veld updated their profile picture
Arjen in 't Veld

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !