Hieronder de lijst van deelnembers op alfabetische volgorde van de voornaam.

3bergenTocht.nl heeft 13 geregistreerde gebruikers
Chantal Van Nieuwkoop
Teamnaam De Bergtoppers
Team totaal € 612,-

Ik doe mee omdat: Me vader is 7 november 2018 overleden aan een hersentumor, ter nagedachtenis aan hem wil ik graag deze berg op lopen !! en ook voor meer onderzoek voor betere behandelingen en genezing voor anderen.
31 mei 2019
Ilona Harshagen

Ik doe mee omdat: Mijn vader 1 mei 2018 is overleden aan de verschrikkelijke hersentumor.
Ik heb de ziekte van dichtbij meegemaakt, dit gun ik niemand.
Ik hoop dat er met het geld vele onderzoeken gedaan kunnen worden naar een betere toekomst
Ine Hermsen-Aaldering

Ik doe mee omdat: ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet gefinancierd worden door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek leidt tot hogere genezingspercentages. Jouw bijdrage is belangrijk.
Steun je mij?
Jeannette van Nieuwkoop
Teamnaam De Bergtoppers
Team totaal € 612,-

Ik doe mee omdat: Mijn man Kees op 7 november op 56 jarige leeftijd is overleden aan deze sluipmoordenaar! Ik wil voor hem deze berg beklimmen om anderen kans op genezing te geven.
31 mei 2019
Jeroen de Vrij

Ik doe mee omdat: ik als onderzoeker naar hersentumoren dagelijks in aanraking kom met deze verschrikkelijke ziekte. Graag draag ik ook mijn steentje bij en hoop hiermee te kunnen helpen in het verkrijgen van meer aandacht voor de ziekte en funding voor onderzoek.
31 mei 2019
Klaske Hofstee
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 4.170,-

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?
31 mei 2019
Lourenz Brunt

Ik doe mee omdat: Om meer geld beschikbaar te maken voor onderzoek naar hersentumoren
31 mei 2019
marcel hermsen

Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mee?
31 mei 2019
Marion de Heer
Teamnaam De Bergtoppers
Team totaal € 612,-

Ik doe mee omdat: sommigen de strijd moesten staken, anderen net begonnen zijn en weer anderen nog moeten beginnen. Ik ga voor genezing!
31 mei 2019
Myrthe Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 4.170,-

Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?
31 mei 2019
Nico Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 4.170,-

Ik doe mee omdat: ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.
31 mei 2019
Noa Faaij
Teamnaam SamenSterk
Team totaal € 4.170,-

Ik doe mee omdat: omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep
31 mei 2019
Thomas Hartjes

Ik doe mee omdat: ik als onderzoeker op de afdeling neurochirurgie zie wat een verschrikkelijke ziekte dit is. Ik hoop dat er zo meer funding komt voor veelbelovende onderzoeksvoorstellen welke zullen leiden tot betere behandeling en genezing. Donaties zijn welkom!


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !