Caroline Rook
OFFLINE
3360
Team totaal: € 2.764,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Mijn papa is overleden aan een hersentumor. Een oneerlijke strijd die al bij de start verloren is. Veel te jong is hij overleden, hij wilde nog zoveel leven.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Caroline
Rook
PapaPourToujours

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: PapaPourToujours

PapaPourToujours
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Mijn papa is overleden aan een hersentumor. Een oneerlijke strijd die al bij de start verloren is. Veel te jong is hij overleden, hij wilde nog zoveel leven.

€ 1539,-

Mijn vader hier veel te jong aan is overleden en ik hem nog ontzettend mis. Samen met mijn zus gaan we wandelen voor meer onderzoek voor hersentumoren!

€ 1175,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !