Cathja Olde Olthof
OFFLINE
719
Team totaal: € 6.951,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
De wereld even stil staat als je kind verteld dat er een tumor in haar hoofd groeit!
Als ouder ga je dan opzoek naar oplossingen, maar die zijn er helaas niet.
Daarom doe ik mee, om geld bij elkaar te wandelen, en zo leidt naar meer genezing.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Cathja
Olde Olthof
Wilfred

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Wilfred

Wilfred
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

De wereld even stil staat als je kind verteld dat er een tumor in haar hoofd groeit! Als ouder ga je dan opzoek naar oplossingen, maar die zijn er helaas niet. Daarom doe ik mee, om geld bij elkaar te wandelen, en zo leidt naar meer genezing.

€ 1785,-

Je wereld stil staat wanneer je vrouw een kwaadaardige hersentumor blijkt te hebben. Er moet meer kennis komen zodat ook mijn vrouw kan overleven!

€ 1750,-

Sinds 2009 heb ik zelf een hersentumor en sinds 2019 is deze kwaadaardig. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor al mijn lotgenoten, zamel ik geld in voor meer onderzoek naar 1 van de dodelijkste kankersoorten. Help jij mee?

€ 1690,-

Ik een aantal jaar te horen heb gekregen dat mijn zus Sanne een hersentumor heeft. Sanne kan ik er waarschijnlijk niet meer mee helpen maar ik hoop dat anderen dit nooit mee hoeven te maken.

€ 1146,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !