Christian Nijboer ( de Schakel)
OFFLINE
€ 1193,-
728
Team totaal: € 3.580,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Op 15 juni 2021 heeft mijn schoonvader de strijd verloren van een hersentumor.
Door mee te doen aan dit initiatief hopen we dat we in de toekomst een geneesmiddel kan worden ontwikkeld.
Dit voorkomt veel verdriet.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Christian
Nijboer ( de Schakel)
De Schakel

Activiteit

Christian Nijboer ( de Schakel) updated their profile picture
Christian Nijboer ( de Schakel)

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: De Schakel

De Schakel
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Mijn vader afgelopen juni is overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Tot op het heden is een hersentumor vrijwel niet te behandelen. Met deze actie hoop ik geld in te zamelen zodat er meer onderzoek naar kan worden gedaan.

€ 2540,-

Op 15 juni 2021 heeft mijn schoonvader de strijd verloren van een hersentumor. Door mee te doen aan dit initiatief hopen we dat we in de toekomst een geneesmiddel kan worden ontwikkeld. Dit voorkomt veel verdriet.

€ 600,-

Mijn man,maatje,Heit en pake de strijd tegen de herstumor verloren afgelopen 15 juni. Het is een oneerlijke strijd al direct vanaf het begin. Veel te jong en veel te vaak gebeurt dit nog.

€ 405,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !