Ine Hermsen-Aaldering
OFFLINE
€ ,-
288

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet gefinancierd worden door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek leidt tot hogere genezingspercentages. Jouw bijdrage is belangrijk.
Steun je mij?


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Ine
Hermsen-Aaldering
31 mei 2019

Blog

Nov 24, 2018

Probeer elke week toch minstens 100 kilometertjes te fietsen, zodat ik de basisconditie op peil houd. Deze week is het weer gelukt..

Activiteit

Ine Hermsen-Aaldering updated their profile picture
Ine Hermsen-Aaldering

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !