Jeannette van Nieuwkoop
OFFLINE
€ 1495,-
1157
Team totaal: € 8.971,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Mijn man Kees op 7 november 2018 op 56 jarige leeftijd is overleden aan deze sluipmoordenaar! Ik wil voor hem deze berg beklimmen om anderen kans op genezing te geven.


Team De Bergtoppers zet zich in met de verkoop van sleutelhangers poppetjes, € 2.- p.st. en macrame veren, € 5.- p.st. (ex Verz.kosten) die u kunt betsellen via onze facebookpagina  www.facebook.com/knuffel-buddywaddinxveen of door een mailtje te sturen naar

Ook kunt u bij ons lekkere, dagverse stroopwafels bestellen die wij, tegen verzendkosten, naar u kunnen versturen. Vanaf € 2.50 per pakje heeft u een heerlijk ambachtelijk pakje stroopwafels. Ook hiervoor kunt u een mailtje sturen naar  

Steun ons team en help ons naar de TOP op 31 mei 

 

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Jeannette
van Nieuwkoop
31 mei 2019
De Bergtoppers
De Bergtoppers

Blog

Apr 5, 2019

pff wandelen, als ik er al aan denk wordt ik al moe! Sinds dat Kees de diagnose hersentumor kreeg hebben we aardig wat stedentripjes gedaan. Samen met Chantal is hij twee x met Ajax op stap geweest, ja we zaten  regelmatig in de arena en samen met Chantal naar Florence en Praag met Ajax was een hele belevenis, later is hij met Michel naar Madrid geweest om een Ajax wedstrijd bij te wonen. Maar ook stedentripjes waren er naar Pisa, Rome, Londen, Barsalona, Pompei, Boedapest, Praag, Berlijn, Wenen, Normandië,Krakau, en ..... samen met mij of met zijn 3  broers, alleen met een of twee van onze kids of met z’n drietjes en dat zijn hele dierbare herinneringen geworden. En het lopen was wel een dingetje want om de stad te zien wilde Kees wel veel lopen zo kwam je onverwachts mooie dingen tegen, soms pakte we de metro en liepen lopend terug. We hebben wat kilometers gemaakt maar ondanks dat ik hier niet van hield  ging het me goed af, op de heuvels in Boedapest na toen zat ik er echt doorheen en was ik blij dat we weer beneden waren, en nu wil ik de Col du Tourmalet op!!


Maar we hebben op deze manier heel veel gezien en genoten, ons laatste stedentripje samen was in 2015 naar een concert van Guus in the Royal Albert Hall Londen. Berlijn stond ook op de planning maar helaas moesten we die annuleren in 2017 omdat Kees ging revalideren vanwege het slechter lopen en in een rolstoel wilde hij (nog) niet. We stelde het uit maar helaas is dit er niet meer van gekomen.


In 2015 heb ik wel voor eerst mijn wandelschoenen aangetrokken om 25 km te lopen met de Erasmus MC Tour de Rotterdam, een mooie tocht door de stad Rotterdam en ik heb hem uitgelopen maar 25 km is toch wel mijn max zei ik! Een jaar later liet ik me toch weer overhalen om de Dam tot Dam loop mee te lopen, samen met Kees en Michel, ik dacht dat ze voor de 25 km gingen maar ik kwam erachter dat ze voor de 42km zijn gegaan maar ach 25 km kon ik dus die extra 17 moest ook wel lukken. Nou dat viel knap tegen de laatste 10 km was het afzien en de andere dag kon ik niet meer op of neer van de spierpijn. Maar hier heb ik zoveel respect gekregen voor man lief en kids dat ze 4 dagen de 4Daagse in Nijmegen mee liepen eerst de 50 en later de 40 km! Ik doe het ze echt niet na, 1 dag was meer dan genoeg maar ik heb het volbracht en dat gaf me wel een power! 


Daarna bleef het bij rondjes met onze hond Lars, hooguit een paar km soms langer toen we meededen met de funrunner app, daarmee steunden we een goed doel en dan was het een sport om met wandelen geld te scoren voor het goede doel. 


Ik heb dus een flinke stok achter de deur nodig om mijn wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan. Ik las al eens op 3bergentocht dat ze een leuke uitdaging hadden maar deze viel samen met de Nijmeegse. Ook Kees wilde deze uitdaging niet aan gaan vanwege het donatiegeld wat we mee moeten nemen en zag dat niet zitten, Hij heeft een maal de Alpe d’huez Samen met Esther gelopen met een kleine groep uit het Westland voor en met de stichting TFL en dat was zijn wens geweest die is uitgekomen.


Ja en dan overlijd Kees op 7 november 2018 en zegt mijn schoonzus of we wat met de Alpe d’huez kunnen doen, maar dat wilde ik niet want dan doe ik het voor stop hersentumoren zei ik meteen en dan komt het bericht weer voorbij dat Klaske meer deelnemers zoekt voor 31 mei, maar ja dat bedrag, daar zie ik ook tegen op maar met goed overleg toch mijzelf aangemeld gevolgd door dochter Chantal en vriendin Marion, vriend Daniël volgde en Esther voegde zich erbij. Ook nichtje Annemiek wilde wat doen en kwam ons team versterken en ja dat is  dan wel € 9.000,- wat we moeten ophalen en ja hoe gaan we dat doen? 


Dat vertel ik een volgenee keer

Mar 10, 2019

Hoe kwamen wij in aanraking met de stichting? Ik heb me suf lopen denken maar ik weet het niet, wel weet ik dat Klaske ons heeft toegevoegd op Facebook in de lotgenotengroep. En ik denk dat dit is gebeurd rond de tijd dat wij ons hebben ingeschreven voor een evenement van Gezellig aktief. Op 22 mrt 2014 organiseerde Petra een wandeltocht van 10 km vanuit Een in Drenthe en wilde we wel hieraan deelnemen, zelfs ik wilde wel meelopen ?! We boekten een weekendje CenterParcs in de buurt en liepen met een groep van 7 personen mee. Een gezellige dag met na 5 km een kleine stop waar we drinken kregen en aan t einde een heerlijke kop soep en als afsluiting was er een verloting. Een mooie donatie van deze dag ging naar stichting stophersentumoren! 


29 juni 2014 liep Kees en kids ook mee met de Bergentocht tegen kanker vanuit Amerongen, zelf moedigde ik ze aan want 25 km lopen is niet mijn favoriete sport ? Op deze dag waren de eerste knuffel-buddy’s in Nederland aangekomen en kocht ik voor alle kids een knuffel!


Deze knuffel was zo schattig dat ik me opgaf om een buddyhuis te zijn. Hiermee was mijn vrijwilligerswerk voor de stichting begonnen. Maar ja de Buddy’s vlogen niet vanzelf de deur uit dus op 1.1.’15 heb ik een Facebook pagina www.facebook.com/knuffel-buddywaddinxveen aangemaakt waarmee ik de Buddy’s ging promoten. Verhalen van Buddy kwamen hierop te staan en dochter Esther hielp mee met foto’s maken van Buddy. Ook gingen we op evenementen staan en zorgen we dat we de stichting onder de aandacht kwam. In deze 4 jaar heb ik inmiddels 17  dozen met Buddy’s mogen verkopen en doneren, want ook dat deden we met de knuffel-buddy. We merkten dat mensen ze niet voor zichzelf wilde kopen maar doneren aan een ziek kind in het ziekenhuis was wel een mooi gebaar en zo heb ik in diverse ziekenhuizen kinderen mogen verblijden met een Kuffel-Buddy!  Naast Esther is ook Marion bij ons team gekomen om te helpen met onze evenementen. In december 2017 zijn we begonnen met sleutelhangers poppetjes te verkopen en deze liepen zo goed dat we deze vast in ons assortiment hebben. afgelopen jaar zijn hier macrame veren bij gekomen en onze opbrengst storten we op stophet.nl/Jeannette-van-Nieuwkoop 

Feb 17, 2019

In 2007 kwam het plan van onze oudste dochter Esther om de 4Daagse van Nijmegens lopen en Kees die was hier wel voor te porren. Loop ervaring was er niet in ons gezin maar daar kwam verandering in toen ze besloten om in januari 2008 zich samen in te schrijven voor de 4Daagse en ze dus moesten gaan oefenen. Vanuit Waddinxveen naar Scheveningen en een dag de zeven heuvels waren hun langste oefen tochten. Een camping werd geboekt en met de caravan van Kees zijn jongste broer begon hun eerste avontuur. De eerste dagen verliepen prima en ze waren om 14 uur al weer over de finish maar op vrijdag was het Kees het die Esther over de finish moest helpen en haar reactie was toen ook eens en nooit meer. 


Nou toch begon het in in januari 2009 weer te kriebelen en schreven ze zich weer in en dit keer wilde dochter Chantal ook mee en gingen ze met zijn drietjes op pad om te oefenen. Op 1 juli kreeg Kees het bericht dat hij een hersentumor had, maar dit weerhoude hem niet om drie weken later de 50km te lopen. Ook dit jaar liepen ze gezamenlijk over de  finish. Januari 2010 werd Kees voor de eerste maal geopereerd en schreef hij zich weer in, alleen nu met alle drie onze kids want Michel ging als 13 jarige ook mee voor de 50km, ook Chantal haar vriendin Kim liep voor t eerst mee. De finish met elkaar was emotioneel want ja hoe lang had hij nog. Maar 2011  kwam in zicht en dat jaar liepen ze als vader met kids over de finisch waar ik als echtgenote en moeder langs de zijlijn maar wat trots op was. In november 2011 hoorde we dat de tumor weer aan t groeien was en er volgde in april 2012 weer een operatie. Hierna begon er een chemo met bestralings traject en dachten we dat de 4Daagse in gevaar kwam maar Kees liep veel en was in goede conditie en de afdeling radiologie zorgde ervoor dat hij de maandag voor de 4Daagse zijn laatste bestraling had maar dan moest hij wel zijn medaille laten zien. Dat heeft hij gedaan want de dag na zijn laatste bestraling begon hij aan de 40 km met de kids (hij was inmiddels 50 jr) en het was zijn best 4Daagse ever! Dit jaar hadden we ook de camping ingeruild voor een huisje in het Heijderbos waar we vanaf dat jaar met veel plezier verblijven. 2013, 2014 en 2015 waren ook mooie 4Daagse weken alleen Chantal was na haar 6de 4Daagse afgehaakt. In 2016  liep Kees samen met Michel (inmiddels 19)  weer de 50 km en Esther wilde liever de 40 km lopen dus liepen ze niet meer gezamenlijk. Januari 2017 begon Kees problemen te krijgen met lopen, de rondjes met de hond werden kleiner en 20 april kreeg hij na 5 jr weer een epileptische aanval wat aangaf dat de tumor weer actief was waardoor hij weer aan de chemo ging. De chemo was erg zwaar en vermoeiend en lopen was er bijna niet meer bij. Toch wilde hij op de eerste dag van de 4Daagse voor de 10de keer, na lang twijfelen, starten en begon hij met Esther aan de 40km. Michel liep toen alleen de 50km. Na 26km te hebben gelopen belde Esther op of ik pa op wilde halen want zijn rechter been begon steeds meer te slepen door de vermoeidheid. Dat werd een emotioneel moment en de vel begeerde gouden medaille voor de 10de 4Daagse ging hij niet halen want hier eindigde voor Kees zijn 4Daagse avontuur wel in de hoop om hem in 2018 weer te lopen! Helaas was dit niet meer haalbaar omdat het lopen steeds meer achteruit ging en hij vanaf mei 2018 buiten in een rolstoel zat. Esther heeft in 2018 haar 11de 4Daagse van Nijmegen volbracht en liep dit jaar als enige van ons gezin. Hun doelstelling  heeft zij alleen volbracht maar haar vader zat elke dag langs de kant van de weg om haar aan te moedigen. Het virus van de 4Daagse heeft ze hier mee afgesloten maar ze zegt niet meer nooit meer! 

Wereld kankerdag en tevens mijn eerste trouwdag zonder mijn lief, die 7 nov. jl is overleden na 9.5 jaar geleefd te hebben met een hersentumor.


Mijn dag begon met tranen en op mijn werk was ik ook ff emotioneel als ik zei dat het mijn trouwdagwas en verder was ik er met mijn hoofd niet echt bij. Ik werk tot 13u en vandaag was ik hier erg blij mee. Thuis gekomen was mijn schoonzoon er die met een boeketje bloemen mij verwelkomde als troost op deze dag.


Om 16u kwam er bezoek van ons huis-aan-huis huis blad uit de regio voor een interview over mijn actie met De Bergtoppers. En heb ik mijn verhaal gedaan over Kees die in 2008 samen met onze dochter Esther is begonnen aan hun doel om 11 x de 4Daagse van Nijmegen te lopen.  In 2009 kreeg Kees de diagnose hersentumor en sloot Chantal zich aan voor de Nijmeegse. Toen Kees na zijn 1ste awake operatie in 2010 voor de derde x de 4Daagse liep was dit met alle 3 onze kids, want Michel liep als 13 jarige ook de 50km mee en was dit voor Kees een emotionele intocht was hij heel trots op was. Toen Kees in 2012 na zijn tweede awake operatie chemo en bestraling kreeg liep hij de dag na zijn laatste bestraling 4 dagen de 40 km, hier had hij inmiddels de leeftijd voor. 5 jaar hebben ze met elkaar gelopen en toen haakte Chantal af na haar 6de medaille. In april 2017 was de tumor weer terug en begon Kees vol goede moed voor de  tweede maal aan de chemo maar dit x viel het heel zwaar en moest hij op de eerste dag van zijn 10de Nijmeegse 4Daagse na 26 km zijn tocht staken en hoopte hij in 2018 alsnog zijn 10 x te volbrengen. Helaas in 2018 liep Esther als enige uit ons gezin haar 11de 4Daagse en heeft ze hiermee haar doel bereikt ook voor haar vader die helaas dit niet meer zou kunnen volbrengen. En ikzelf stond al die jaren langs de kant als hun verzorger. ?


26 maart 2018 kregen wij het bericht dat de chemo niet heeft geholpen en besloot Kees voor kwaliteit van leven te gaan. Making memories was nu heel belangrijk in ons gezin en een mooie gezins fotoshoot werd er gemaakt en een aantal mooie uitjes. vanaf half oktober ging hij hard achteruit en is hij toch nog onverwachts op 7 november overleden op 56 jarige leeftijd. 


 Jeannette

Activiteit

Zumba Marathon
Dit evenement start over .
Zondag, Mei 19 201912:30 PM - Zaterdag, Januari 19 20193:30 PM
19 mei 2019 houden we een zumba marathon in Waddinxveen van 12.30 - 15.30 u voor € 5.- per uur kunt u 1, 2 of 3 uur mee doen aan een zumba les obv een Zumba instructeur!
Meld je aan via mail
zie ook onze Facebook pagina De Bergtoppers
De prijzen van de lotnrs 50 , 69 , 733, 742 zijn nog niet opgehaald!
Reageer voor 16 april via
Na deze datum verloten wi
De winnende lotnrs 703, 711, 742, 35, 69, 77, 271, 733, 719, 721, 272, 50, 729, 38, 161 en 566
gewonnen mail dan naar
Win mooie prijzen met onze verloting op 16 maart
Kijk op www.facebook.nl/De-Bergtoppers-226505334901788/
Koop loten van € 2.50 p.st. en/of € 5.- p.st. voor de hoofdprijzen ??
Lootjes voor onze verloting op 16 maart zijn te koop via voor € 2.50 p.st. en € 5.- p.st. Uitslag maken we hier bekend.
High tea
Dt evenement is afgelopen.
Zaterdag, Maart 16 20192:00 PM - 5:00 PM
Jeannette van Nieuwkoop met Esther, Chantal, en 3 more
verloting voor strijd tegen hersentumor

koop loten voor mooi prijzen die beschikbaar worden gesteld door bedrijven. Loten kosten € 2.50 p.st. en € 5.- p.st. voor de hoofdprijzen, waaronder een behandeling van 90 min t.w.v. € 60.- zie
https://www.facebook.com/De-Bergtoppers-226505334901788/
Trekking is op 16 maart en deze wordt hier ook bekend gemaakt.
Zaterdag16 maart om 14 uur organiseren wij een high tea op een locatie in Moordrecht. € 15.- p.p.
Aanmelden en info via
Jeannette van Nieuwkoop updated their canvas photo
Jeannette van Nieuwkoop updated their profile picture
Jeannette van Nieuwkoop

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: De Bergtoppers

De Bergtoppers
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

Mijn man Kees op 7 november 2018 op 56 jarige leeftijd is overleden aan deze sluipmoordenaar! Ik wil voor hem deze berg beklimmen om anderen kans op genezing te geven.

€ 1990,-
31 mei 2019

sommigen de strijd moesten staken, anderen net begonnen zijn en weer anderen nog moeten beginnen. Ik ga voor genezing!

€ 1900,-

mijn vader afgelopen november zijn broer is verloren. Met de kerst draaide we een cd die oom kees voor hem gemaakt had. De pijn en verdriet die het meebracht maakte het dat ik niet meer stil wil zitten, maar verandering in beweging wil zetten.

€ 1765,-
31 mei 2019

Me vader is 7 november 2018 overleden aan een hersentumor, ter nagedachtenis aan hem wil ik graag deze berg op lopen !! en ook voor meer onderzoek voor betere behandelingen en genezing voor anderen.

€ 849,-
31 mei 2019

mijn schoonvader 7 november 2018 is overleden aan een hersentumor en mijn broer afgelopen jaar de zelfde diagnose kreeg. door mee te doen aan deze tocht hopen wij genoeg geld op te halen voor onderzoek zodat genezing mogelijk is! help jij mee?

€ 827,-
31 mei 2019

Zodat mensen met een hersentumor kans op genezing krijgen

€ 100,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !