Jeroen Bozuwa
OFFLINE
€ ,-
569

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Er nog heel veel geld nodig is voor onderzoek naar hersentumoren, het bedwingen van de Stelvio op de fiets een mooie nieuwe uitdaging is, en ik het bijzonder vind om dat samen met mijn klimmaat Arjen (zelf patiënt) te doen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Jeroen
Bozuwa
18 juli 2018

Blog

Net terug van een kort trainingsritje op mijn eiland (Dordrecht), gevoelstemperatuur -15 °C, onder het motto “op de Stelvio kan in het de zomer ook erg koud zijn!”


Dit jaar supergemotiveerd van start gegaan en al heel wat kilometers kunnen maken. Vorige week nog op en neer van Dordrecht naar Zierikzee bij een koud voorjaarszonnetje. Prachtig, langs de Oosterschelde. De eerste 1000 kilometers van dit jaar staan al bijna weer op de teller, veel sneller dan vorig jaar toen ik in training was voor Alpe d’HuZes.


Aan motivatie om te trainen geen gebrek. In de eerste plaats door al die indrukwekkende persoonlijke verhalen van mijn toekomstige Stelvio tochtgenoten. En het vooruitzicht om per fiets de Stelvio te beklimmen helpt uiteraard ook. Want eerlijk is eerlijk, Il Passo dello Stelvio met zijn ‘quarantotto tornanti’ en top op bijna 2800 meter is toch even wat anders dan via de ‘vingt et un virages’ naar het op ruim 1800 meter hoog gelegen Alpe d’Huez fietsen.


De donaties op mijn actiepagina krijgen hopelijk komende maanden een boost. Het zou mooi zijn als de euro’s gelijke tred houden met mijn trainingskilometers. Komende maand een mooie actie van mijn werkgever (Ecorys Nederland) om met een paasontbijt sponsorgeld onder de collega’s op te halen voor de Stichting STOPHersentumoren.nl


Dat vooruitzicht motiveert ook de komende weken op de fiets te blijven knallen!

1 juni 2017, rijden voor Alpe d’HuZes, het lijkt nog maar zo kort geleden. Die donderdag op de ‘Nederlandse’ berg heeft een diepe indruk op me gemaakt. En het stond eigenlijk vast dat ik me weer zou inschrijven voor de editie 2018. In juli krijg ik een berichtje van vriend Arjen of ik interesse heb om de Stelvio te beklimmen en daarmee geld in te zamelen voor de Stichting STOPHersentumoren. De keus is snel gemaakt: de Stelvio!, droomberg voor veel fietsers. In september schrijf ik me in en kan de voorbereiding beginnen op weer een nieuw fietsavontuur voor het goede doel. Ik lees de verhalen van mijn toekomstige tochtgenoten, sommigen zelf patiënt, en ben weer diep onder de indruk. Het motiveert me enorm om weer een berg op te knallen. En dit keer niet zomaar een berg, maar de Stelvio!

Activiteit

Jeroen Bozuwa updated their profile picture
Jeroen Bozuwa

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !