Jochum Leijstra
OFFLINE
€ 991,-
3022
Team totaal: € 2.973,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
mijn moeder een hersentumor heeft. Samen met mijn vader wandel ik mee voor meer onderzoek voor Hersentumoren. Wij worden aangemoedigd door ons gezin. Samen zijn we team Douce Vie........Lief Leven.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Jochum
Leijstra
Douce vie
Douce vie

Activiteit

Jochum Leijstra updated their profile picture
Jochum Leijstra
Jochum Leijstra updated their canvas photo

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: Douce vie

Douce vie
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

mijn vrouw elke dag strijd moet leveren, om met deze vreselijk hersentumoren om te gaan. Haar leven is niet meer zoals het was, ook ik als partner ondervind hier dagelijks de gevolgen van. Het word tijd dat er verandering komt.

€ 1089,-

ik het belangrijk vind dat er meer geld voor onderzoek komt. Ik heb zelf twee tumoren in mijn hoofd waarvan 1 zich gedraagt als een spinnenweb en deze daardoor ook moeilijk te behandelen valt. Mijn leven zal nooit meer zo zijn als dat het was!

€ 875,-

mijn moeder een hersentumor heeft. Samen met mijn vader wandel ik mee voor meer onderzoek voor Hersentumoren. Wij worden aangemoedigd door ons gezin. Samen zijn we team Douce Vie........Lief Leven.

€ 420,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !