Klaske Hofstee
OFFLINE
€ 4574,-
1022
Team totaal: € 18.294,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
we een enorme inhaalslag moeten maken om hersentumor onderzoek op hetzelfde niveau te krijgen als bij de andere kankersoorten.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Klaske
Hofstee
18 juli 2018
SamenSterk
SamenSterk

Blog

Dec 14, 2017

De Stelvio beklimmen


Mensen die mij kennen verklaren mij voor gek. De Stelvio beklimmen. 2758 meter hoog, 24 km lang, 48 bochten.  Dat is natuurlijk ook wel een dingetje. Maar........................ ik beklim hem niet wandelend of fietsend. Dat kan ik helaas niet meer na mijn mislukte voetoperatie van 2014. Ik beklim hem met de auto. Dat klinkt minder sportief, en dat is ook minder sportief, maar toch is en blijft deze Stelvio pas beklimmen met de auto toch ook een prestatie.


De Stelviopas is een van de hoogste verharde wegen in de Alpen. Aan de oostzijde is er in 26 kilometer een hoogteverschil van 1.846 meter met een stijgingspercentage van 7.7%. Hij staat in het lijstje van 's werelds meest gevaarlijke autowegen. En is ook het grootste gedeelte van het jaar gewoon gesloten. Omdat het dan te gevaarlijk is om de pas te nemen. Zolang je goed haarspeldbochten kan rijden is er niets aan de hand, want daar kom je er 48 van tegen. De mannen van Top Gear riepen de stelviopas zelfs uit tot de beste autoweg ter wereld.


Dus mijn prestatie zit hem er in dat ik het evenement organiseer en dat ik met de auto de deelnemers begeleid en dus mijzelf ook naar boven laat bewegen. En laten we eerlijk wezen. Het gaat ook niet alleen om het beklimmen. Het gaat deze dag om het samen met elkaar verschil durven te maken voor de hersentumorpatiënt. Om samen een bizar hoog bedrag bijeen te verzamelen voor hersentumoronderzoek. Om samen een dag te beleven ter steun en ter nagedachtenis aan al die hersentumorpatiënten die striiden tegen deze vernietigende ziekte of dit gevecht al hebben verloren, omdat het een oneerlijk gevecht is.


Het mag niet meer voorkomen dat tegelijkertijd met de diagnose van een hersentumor er ook een doodvonnis wordt uitgesproken. Samen verschil maken, daar gaat het om bij de "Stelvio goes STOPhersentumoren". Het maakt niet uit wat je er voor doet. Als je maar iets doet.


Warme groet,


Klaske

Activiteit

Klaske Hofstee updated their canvas photo
Klaske Hofstee updated their profile picture
Klaske Hofstee

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
Noa
18 juli 2018

Ik door mijn vader zijn ongeneeslijke hersentumor heb ervaren hoeveel aandacht en geld er tekort is voor deze ernstige ziekte. Dat moet veranderen en daar help ik graag bij.

€ 7388,-
18 juli 2018

we een enorme inhaalslag moeten maken om hersentumor onderzoek op hetzelfde niveau te krijgen als bij de andere kankersoorten.

€ 4235,-
18 juli 2018

Ik wil dat er geen kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's meer overlijden door een hersentumor.

€ 4018,-
18 juli 2018

ik zelf 2 hersentumoren heb. Al 10 jaar lang is er geen behandeling voor mijn ongeneeslijke hersenkanker, en ook niet voor mijn lotgenoten. 0,3% genezingskans is niet meer van deze tijd. Daarom wil ik wat doen. Help je mee?

€ 2508,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !