Klaske Hofstee
OFFLINE
€ 1043,-
2052
Team totaal: € 4.170,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?


Wil jij ook dat er meer onderzoek komt naar hersentumoren?

Steun mij dan met mijn missie.
Klaske11stedenaOp 31 mei 2019 ga ik de Tourmalet beklimmen. Ik heb 1500 euro nodig wil ik mee mogen doen. Om dit bijeen te verzamelen heb ik de volgende actie bedacht. Als Friesin moet ik ooit een keer in mijn leven de 11 stedentocht hebben gedaan. Die ga ik dus fietsen op de Tacx. Dat wordt een gruwelijke pijnlijke ervaring. Ik haat fietsen. Maar mijn ervaring valt in het niets bij wat hersentumorpatiënten, ook mijn lieve man, iedere dag ervaren. Dus ik ga het doen. 232 km fietsen.

Klaske11stedenbBij iedere 100 euro die op mijn tussenstand teller komt ga ik een stad verder fietsen. De fiets 11 stedentocht begint in Bolsward. Dus wie helpt mij naar Harlingen te fietsen? Naar Franeker, naa Dokkum, Leeuwarden, Sneek. Iedere stad ga ik aandoen voor min. 100 euro donaties op mijn teller voor hersentumoronderzoek.

Dank je wel voor je donatie, die wordt zeer gewaardeerd. Niet alleen door mij, maar vooral door alle hersentumorpatiënten.

Enthousiaste groet,

Klaske
PS: Om te bewijzen dat ik deze ritten fiets zal ik mijn rit gegevens op facebook hierover delen.

Hersentumoren:

Het klinkt zo onschuldig, een tumor, maar dat is het niet. In Nederland gaan iedere dag 12 mensen dood door een hersentumor. 4 mensen per dag door een primaire hersentumor en 8 mensen per dag door een uitzaaiing in de hersenen door een andere kankersoort (borst-, long-, huid, teelbalkanker etc.). En toch mag je deze vernietigende ziekte geen kanker noemen. Kanker zijn alleen tumoren die uitzaaien elders naar het lichaam. Dat doet een hersentumor nu juist niet. Die blijft altijd in het centrale zenuwstelsel, omdat dit belangrijke orgaan zo goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Wetenschappers hebben heel veel gebrek aan onderzoeksgeld, omdat een kwaadaardige hersentumor zeldzaam is (minder dan 2000 nieuwe patiënten per jaar) en omdat veel (grote) organisaties vinden dat het geen kanker is. Wordt daarom donateur van Stichting STOPhersentumoren.nl en help mee deze vreselijke ziekte de wereld uit te krijgen. Kanker in je hoofd, het zal je overkomen

Voortgang 11stedentocht      ( nodig € 220.000,- 2 onderzoeken, 1 apparaat)

Stad 1     4 september          Bolsward - Harlingen          18,69 km          € 100,-   V

Stad 2     5 september          Harlingen - Franeker          25,01 km          € 210,-    V

Stad 3     6 september          Franeker - Dokkum            45,02 km          € 385,-     V

Stad 4     7 september          Dokkum - Leeuwarden       30,01 km         €1.180,-    V

Stad 5     8 september          Leeuwarden - Sneek          32,11 km        € 1.670,-     V

Stad 6      9 september         Sneek - IJlst                        14,02 km       € 1.705,-     V

Stad 7     10 september        IJlst - Sloten                        11,03 km       € 1.847,-     V

Stad 8     11 september        Sloten - Stavoren                25,39 km      € 1.897,-      V

Stad 9     12 september        Stavoren - Hindeloopen      10,64 km     € 2.060,-      V

Stad 10    13 september       Hindeloopen - Workum        10,00 km     € 2.205,-     V

Stad 11     14 september      Workum - Bolsward

Nodig voor 2 onderzoeken en 1 machine in het laboratorium:       € 220.000,-

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van Stichting STOPhersentumoren.nl

Mijn info

Klaske
Hofstee
31 mei 2019
SamenSterk
SamenSterk

Blog

Sep 4, 2018

4 september: De kop is er af!!!


11stedenBolswardHarlingenHoe geweldig, de eerste donaties kwamen meteen binnen en dus vandaag al mocht ik de eerste etappe gaan fietsen. Naast mijn gewone stichtingswerk heb ik tussendoor de fietsspullen klaar gelegd. Fiets van Nico in de Tacx, want ik heb niet een eigen racefiets, fietsschoentjes van Noa, fietsbroek van Nico, want ik heb dat zeemleer echt nodig, grote fles water en handdoek.


Alhoewel ik al snel nadat ik op het zadel ging zitten mijn gewoonlijke pijntjes kreeg, waardoor ik fietsen op een racefiets niet tot mijn sport heb uitgekozen, heb ik het toch gered tot Harlingen. Best tevreden. Als mijn donatie tussenstand over de 200 euro is, dan fiets ik naar Franeker. Hoe leuk is dat.  Doneer hier voor hersentumoronderzoek en geef mij daardoor tegelijkertijd een duwtje in mijn rug. Doen hoor!: https://3bergentocht.nl/Klaske-Hofstee/

Sep 4, 2018

BolswardIk ben van start!!! De fiets 11 stedentocht, 260 kilometer. Ik ga vanavond van Bolsward naar Harlingen fietsen. OMG Er gaat van alles door mij heen. ?????? Blijf doneren op https://www.3bergentocht.nl/Klaske-Hofstee/ zodat ik ook naar Franeker kan fietsen, de 2e stad en verder......... Meer hersentumoronderzoek is broodnodig!!! #Ikkanddit #pffffff

Activiteit

Klaske Hofstee updated their canvas photo
Klaske Hofstee updated their profile picture
Klaske Hofstee

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 3985,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 90,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 60,-
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 35,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !