Klaske Hofstee
OFFLINE
€ 1043,-
2052
Team totaal: € 4.170,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?


Wil jij ook dat er meer onderzoek komt naar hersentumoren?

Steun mij dan met mijn missie.
Klaske11stedenaOp 31 mei 2019 ga ik de Tourmalet beklimmen. Ik heb 1500 euro nodig wil ik mee mogen doen. Om dit bijeen te verzamelen heb ik de volgende actie bedacht. Als Friesin moet ik ooit een keer in mijn leven de 11 stedentocht hebben gedaan. Die ga ik dus fietsen op de Tacx. Dat wordt een gruwelijke pijnlijke ervaring. Ik haat fietsen. Maar mijn ervaring valt in het niets bij wat hersentumorpatiënten, ook mijn lieve man, iedere dag ervaren. Dus ik ga het doen. 232 km fietsen.

Klaske11stedenbBij iedere 100 euro die op mijn tussenstand teller komt ga ik een stad verder fietsen. De fiets 11 stedentocht begint in Bolsward. Dus wie helpt mij naar Harlingen te fietsen? Naar Franeker, naa Dokkum, Leeuwarden, Sneek. Iedere stad ga ik aandoen voor min. 100 euro donaties op mijn teller voor hersentumoronderzoek.

Dank je wel voor je donatie, die wordt zeer gewaardeerd. Niet alleen door mij, maar vooral door alle hersentumorpatiënten.

Enthousiaste groet,

Klaske
PS: Om te bewijzen dat ik deze ritten fiets zal ik mijn rit gegevens op facebook hierover delen.

Hersentumoren:

Het klinkt zo onschuldig, een tumor, maar dat is het niet. In Nederland gaan iedere dag 12 mensen dood door een hersentumor. 4 mensen per dag door een primaire hersentumor en 8 mensen per dag door een uitzaaiing in de hersenen door een andere kankersoort (borst-, long-, huid, teelbalkanker etc.). En toch mag je deze vernietigende ziekte geen kanker noemen. Kanker zijn alleen tumoren die uitzaaien elders naar het lichaam. Dat doet een hersentumor nu juist niet. Die blijft altijd in het centrale zenuwstelsel, omdat dit belangrijke orgaan zo goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Wetenschappers hebben heel veel gebrek aan onderzoeksgeld, omdat een kwaadaardige hersentumor zeldzaam is (minder dan 2000 nieuwe patiënten per jaar) en omdat veel (grote) organisaties vinden dat het geen kanker is. Wordt daarom donateur van Stichting STOPhersentumoren.nl en help mee deze vreselijke ziekte de wereld uit te krijgen. Kanker in je hoofd, het zal je overkomen

Voortgang 11stedentocht      ( nodig € 220.000,- 2 onderzoeken, 1 apparaat)

Stad 1     4 september          Bolsward - Harlingen          18,69 km          € 100,-   V

Stad 2     5 september          Harlingen - Franeker          25,01 km          € 210,-    V

Stad 3     6 september          Franeker - Dokkum            45,02 km          € 385,-     V

Stad 4     7 september          Dokkum - Leeuwarden       30,01 km         €1.180,-    V

Stad 5     8 september          Leeuwarden - Sneek          32,11 km        € 1.670,-     V

Stad 6      9 september         Sneek - IJlst                        14,02 km       € 1.705,-     V

Stad 7     10 september        IJlst - Sloten                        11,03 km       € 1.847,-     V

Stad 8     11 september        Sloten - Stavoren                25,39 km      € 1.897,-      V

Stad 9     12 september        Stavoren - Hindeloopen      10,64 km     € 2.060,-      V

Stad 10    13 september       Hindeloopen - Workum        10,00 km     € 2.205,-     V

Stad 11     14 september      Workum - Bolsward

Nodig voor 2 onderzoeken en 1 machine in het laboratorium:       € 220.000,-

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van Stichting STOPhersentumoren.nl

Mijn info

Klaske
Hofstee
31 mei 2019
SamenSterk
SamenSterk

Blog

IJlstHet heeft zin om te doneren, omdat de wetenschappers verlegen zitten om geld. Ieder jaar heeft Stichting STOPhersentumoren.nl ongeveer 2 miljoen euro te kort voor de onderzoek aanvragendie binnen komen. En er komen nog een heleboel niet binnen, omdat de wetenschappers weten dat het geen zin heeft om al hun projecten in te dienen. Dus daarom stapte ik ook vandaag weer op de fiets. Meer donaties zijn nodig. 


Sneek-IJlst was een makkie. Dat had ik zo weggetrapt. 5 km. Dus ik ben door gefietst naar de afslag Woudsend. Vlak langsmijn geboortehuis. En direct langs mijn kleuterschool. Zo leuk om te doen. Jammer van mijn zadelpijn, maar wie weet komt er eelt op de kont. Fietsen is toch leuker dan ik dacht. Ik moet alleen een doel hebben. En dat heb ik nu. 220.000 euro wil ik ophalen. Steunen jullie mij?  Ik kan dit nu eenmaal niet alleen doen. Doneer naar de stichting die maar 1 speerpunt heeft. MEER HERSENTUMORONDERZOEK mogelijk maken. Morgen naar Sloten.

Sep 8, 2018

SneekSnitsWat een dag. Ik wilde vroeg beginnen met de route, maar buikpijn en overgeven in de nacht, en zelfs nog in de ochtend, hielden mij tegen. Was het voedselallergie of een buikgriep. Ik denk het eerste, want na een flesje cola als lunch en een aantal heerlijk gebakken eigen koekjes van Noa begon ik op te knappen. Dus hopla:  op de Tacx,  belofte maakt schuld, iedere dag een stad is mijn challenge.


11 jaar geef ik al mijn vrije tijd aan het voor elkaar krijgen van hersentumoronderzoek, dus deze 11 dagen kunnen er prima bij. En ik ben super blij dat vele patienten en lotgenoten mij zo steunen en zo met mij meeleven. Want het is best zwaar in je eentje, voor het open raam op de fietstrainer al die kilometers weg te trappen. De afgelopen 5 dagen heb ik maar liefst 150 kilometer al verzet. Iedere dag verbreek ik mijn persoonlijke record. Hoe vindt je dat. Het is een kwestie van mindset. En die mindset komt vooral omdat jullie doneren!  Dank voor alle steun en vertrouwen. Neem mij mee naar IJlst, de 6e stad.  En blijf doneren voor hersentumoronderzoek. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Als wij het niet doen, wordt het niet gedaan. Laat mij niet alleen. Tot morgen!  Liefs, Klaske

LWRdenWat prachtig, er kwamen gisteren maar liefst 700 euro aan donaties binnen terwijl ik op de fiets zat. Zo gaaf!!!  Daar doe je het voor: Donaties . Dat voelt zo goed. Dat er meer onderzoek naar hersentumoren kan komen, dat mijn inzet voor de Stichting en mijn maffe 11stedentocht plan wordt gewaardeerd.  Dank jullie wel, lieve donateurs, jullie donaties houden mij in beweging.


Ik heb Leeuwarden gehaald vandaag, en zelfs Dronrijp. Maar ik voel het wel, slechts 30 km terwijl ik gisteren 45 heb gefietst. Mijn lichaam doet eerder pijn, is eerder moe. Als je iedere dag fietst herstel je ook niet. Dat is vast en zeker niet hoe je het fietsen moet opbouwen als je er mee begint. Maar ja, alles voor het goede doel he. Morgen stap ik weer op dat ellendige zadel en fiets ik naar Sneek. Naar mijn moeder   Virtueel bezoekje.


Tegen morgen zie ik op. Ik moet van Leeuwarden naar Sneek via Bolsward. Ik ben bang dat dat net een brug te ver is. Maar alla, Frankere Dokkum dacht ik ook dat red ik nooit, en dat heb ik toch ook geflikt, dus met wat steun (en donaties....)  fiets ik vast ook wel de 5e etappe. Vandaag had ik het wel heel gezellig met het meefietsen op de hometrainer bij haar thuis van hersentumorpatiënt Saskis Boender. Dat deed ze toch maar even he, een uur lang op de hometrainer. Wat een bikkel is die vrouw. En mijn vriendin liep op een loopband naast mijn fietsen. Dikke lol, als ik een helling had, zetten zij de loopbaan hoger. Grinnik. Zo trek je elkaar er wel door heen.


Helpen jullie mij morgen weer?  Alleen red ik het niet, samen kunnen we het wel!!  Dank jullie wel XXX

DokkumVandaag ben ik naar Dokkum gefietst, de stad van mijn moeder. Van Holwerd naar Dokkum zat ik er flink doorheen, de Tacx route zorgde voor grote verschillen in hoogte en diepte, ik wist niet meer hoe ik moest schakelen, vanaf Holwerd naar Dokkum zat ik echt stuk. Alles voor meer hersentumoronderzoek.


Er MOET meer geld komen voor hersentumoronderzoek. Ik voel mij verantwoordelijk. Afgelopen maandag kreeg ik een onderzoeksvoorstel van het VUMC, het bloedonderzoek, jullie weten het vast nog wel, waar we in 2017 als partners van patiënten bloed voor hebben gegeven, kan door naar de volgende fase, kosten een ton. Ook hebben ze weer bloed nodig..... Gistermiddag kwam er een onderzoeksvraag binnen van het Erasmusmc, 60.000, voor een nieuw medicijn, ongelooflijk veelbelovend, en vanmorgen ontdekte ik een late mail van de mentor van de wetenschappers, please help ons met een machine om de hersentumoronderzoeken te kunnen opschalen. Ook iets van 60.000 euro. Dus nu zit ik op de fiets om 220.000 euro op te halen......Blijf doneren op www.3Bergentocht.nl/Klaske-Hofstee en vertel jullie naasten over mijn/onze missie zodat zij ook doneren.Tot morgen allemaal, ik duik vroeg in bed, rust voor morgen. Bedankt voor jullie vertrouwen en steun. Zo blij!

FranekerZo vandaag dag 2, van Harlingen naar Franeker, het gaat redelijk. Waarom doe ik mezelf dit aan? De 11stedentocht fietsen, terwijl ik geen fietser ben. Omdat er meer donaties MOETEN komen voor hersentumoronderzoek. Als een onderzoeksteam in het ziekenhuis 10 wetenschappers heeft worden er 7 betaald door donaties. Als Stichting STOPhersentumoren.nl niet voldoende donaties binnenkrijgt merken de onderzoeksteams dat meteen. We moeten de teams compleet houden, uitbreiden om de huidige lage genezingskansen te veranderen. Dus kom op, help mee, waardeer mijn fietsen met een donatie op www.3Bergentocht.nl/Klaske-Hofstee . Als de tussenstand teller op 300 euro staat fiets ik door naar het mooie Dokkum!


Iedere stad een flink aantal euro's, dat moet toch lukken? Blijf doneren! Alleen kan ik het niet, samen zijn we sterker.


 

Activiteit

Klaske Hofstee updated their canvas photo
Klaske Hofstee updated their profile picture
Klaske Hofstee

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
31 mei 2019

ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

€ 3985,-
31 mei 2019

er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

€ 90,-
Noa
31 mei 2019

omdat mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patientengroep

€ 60,-
31 mei 2019

ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

€ 35,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !