Myrthe Faaij
OFFLINE
€ 4602,-
2428
Team totaal: € 18.409,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik wil dat er geen kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's meer overlijden door een hersentumor.


Laten we samen ons steentje bijdragen.lichtgevende stenen 2

Dit jaar gaan wij glow-in-the-dark steentjes verkopen. Ook deze nemen we mee naar de top. Overdag laden deze steentjes zich op met de warmte van de zon, om dan ’s nachts een lichtje te worden, schitterend naar de hemel. 2758 meter hoog. Met de namen van onze dierbaren erop. De steentjes kosten een donatie van 5 euro per stuk. Geef bij je donatie de voornaam op van de persoon die op de steen moet komen te staan. Bij een donatie van 25 euro, kun je dus 5 namen opgeven.  We hopen een heel mooi lichtgevend pad te maken, ter herinnering aan iedereen die ons dierbaar zijn. Laten we samen ons steentje bijdragen ter genezing van kanker! 

IMG 6756Onze actiepagina's:

www.3Bergentocht.nl/Myrthe-Faaij

www.3Bergentocht.nl/Noa-Faaij

 

lichtgevende stenenIedere dag overlijden er in Nederland  115 mensen aan kanker. 4 mensen daarvan overlijden door een hersentumor. Alleen onderzoek kan  zorgen dat deze cijfers naar beneden gaan.  Laat we ons steentje bijdragen.


 

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Myrthe
Faaij
31 mei 2019
SamenSterk
SamenSterk

Activiteit

Myrthe Faaij updated their canvas photo
Myrthe Faaij updated their profile picture
Myrthe Faaij

Donaties

Deze gebruiker heeft helaas nog geen donaties, maar dit kan snel veranderd worden middels de "Steun Mij" knop hiernaast.

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
Noa
31 mei 2019

Ik door mijn vader zijn ongeneeslijke hersentumor heb ervaren hoeveel aandacht en geld er tekort is voor deze ernstige ziekte. Dat moet veranderen en daar help ik graag bij.

€ 7388,-
31 mei 2019

we een enorme inhaalslag moeten maken om hersentumor onderzoek op hetzelfde niveau te krijgen als bij de andere kankersoorten.

€ 4235,-
31 mei 2019

Ik wil dat er geen kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's meer overlijden door een hersentumor.

€ 4098,-
31 mei 2019

ik zelf 2 hersentumoren heb. Al 10 jaar lang is er geen behandeling voor mijn ongeneeslijke hersenkanker, en ook niet voor mijn lotgenoten. 0,3% genezingskans is niet meer van deze tijd. Daarom wil ik wat doen. Help je mee?

€ 2543,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !