Noa Faaij
OFFLINE
€ 4602,-
1393
Team totaal: € 18.409,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
Ik door mijn vader zijn ongeneeslijke hersentumor heb ervaren hoeveel aandacht en geld er tekort is voor deze ernstige ziekte. Dat moet veranderen en daar help ik graag bij.


Samen verschil maken

IMG 5975Ik ben Noa Faaij, 14 jaar, zit in de 3e klas van het gymnasium en ik wil neuro-oncologisch onderzoeker worden.
Waarom dit beroep? Omdat hersentumor onderzoek nauwelijks nog voorkomt in Nederland. En…..

…. omdat mijn vader al 10 jaar (!) 2 hersentumoren in zijn hoofd heeft en hij geen behandeling hier voor krijgt anders dan dat iedere zoveel maanden wordt gemeten hoe veel de tumor gegroeid is.
Dat is toch onvoorstelbaar in 2018, met kankersoorten die gemiddelde overlevingskansen kennen tot wel 90%, dat er nog kanker is waar deze gemiddelde overlevingskans onder de 1% is.

Op de lange termijn wordt ik dus hersentumor onderzoeker.
Op de korte termijn wil ik ook iets doen, ik ga daarom meedoen met de www.3Bergentocht.nl om op 18 juli 2018 de Stelvio beklimmen in Italië. Dat is een 2758 meter hoge berg, 24 km lang, en 48 haarspeldbochten. Ze zeggen dat hij 59% zwaarder is dan de Alpe d’Huez. We zullen het zien, de Alpe d’Huez heb ik vorig jaar beklommen in 2 uren en 27 minuten.

IMG 5183Nu wil ik minimaal 10.000 euro ophalen, dat is precies wat het kost om een hersentumor onderzoeker een maand aan het werk te houden. Dus ben ik op zoek naar sponsoren. En omdat ik geen eigen netwerk heb schrijf ik iedereen aan die mij mogelijk zou kunnen helpen. Met een kleine donatie, of een grote donatie.

Mocht u een hele grote donatie doen, 500 euro of meer, dan kan ik zorgen dat uw logo wordt gemeld op de website van de Driebergentocht.nl
Mocht u een nog grotere donatie doen van 1000 of meer, dan kan ik zorgen dat ik met uw logo naar boven loop de Stelvio op. U wordt dan mijn HOOFDsponsor.

Maar mocht u een kleinere donatie doen, dan ben ik ook heel erg ontzettend blij dat u mij een steuntje in de rug geeft, maar vooral de hersentumorpatiënt wat hoop geeft. Alle euro’s tellen!

Zonder hoop geen onderzoek, zonder onderzoek geen toekomst.
Durft u aan mijn actie te doneren?
Klik dan hier: www.3Bergentocht.nl/Noa-Faaij

O ja: ik kan u een factuur geven van uw donatie, en de Stichting STOPhersentumoren.nl is een erkend goed doel dat wil zeggen ANBI geregistreerd, u kunt uw donatie dus volgend jaar aftrekken van de belasting. U sponsort dus niet mij, maar Stichting STOPhersentumoren.nl

Met sportieve groet,
Noa Faaij


 

Mijn info

Noa
Faaij
31 mei 2019
SamenSterk
SamenSterk

Activiteit

Noa Faaij updated their canvas photo
Noa Faaij updated their profile picture
Noa Faaij

Donaties

Deze gebruiker heeft helaas nog geen donaties, maar dit kan snel veranderd worden middels de "Steun Mij" knop hiernaast.

Mijn team

Team: SamenSterk

SamenSterk
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
Noa
31 mei 2019

Ik door mijn vader zijn ongeneeslijke hersentumor heb ervaren hoeveel aandacht en geld er tekort is voor deze ernstige ziekte. Dat moet veranderen en daar help ik graag bij.

€ 7388,-
31 mei 2019

we een enorme inhaalslag moeten maken om hersentumor onderzoek op hetzelfde niveau te krijgen als bij de andere kankersoorten.

€ 4235,-
31 mei 2019

Ik wil dat er geen kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's meer overlijden door een hersentumor.

€ 4098,-
31 mei 2019

ik zelf 2 hersentumoren heb. Al 10 jaar lang is er geen behandeling voor mijn ongeneeslijke hersenkanker, en ook niet voor mijn lotgenoten. 0,3% genezingskans is niet meer van deze tijd. Daarom wil ik wat doen. Help je mee?

€ 2543,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !