Rietta Potters
OFFLINE
€ 2948,-
423
Team totaal: € 8.844,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
ik als (schoon) zus van Karin en Nico zo mijn beste beentje voor kan zetten in de strijd tegen en onderzoek naar hersentumoren. Samen met mijn lieve, dappere zus en nicht gaan wij ervoor om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Rietta
Potters
18 juli 2018
De Bergtoppers *Voor Nico*
De Bergtoppers *Voor Nico*

Blog

18 juli 2018


Een datum die nog zo ver weg leek toen mijn zus Karin me op 23 september 2017 vroeg mee te lopen. De Stelvio beklimmen. Zonder er al te veel over na te denken heb ik ja gezegd, de details zouden we later wel uitwerken. Het was allemaal nog zo ver weg, tijd zat. Wel direct begonnen met trainen want tja.. ondanks dat ik redelijk sportief ben, is 24 km een berg op lopen wel een uitdaging. Inmiddels vele wandelkilometers verder (zo’n 1500 heb ik er wel op zitten) zijn we bijna zo ver, is de tijd toch nog snel gegaan. Morgen over 2 weken gaan we die berg op.


Het afgelopen jaar is heel heftig geweest, het ziek worden van Nico en zijn strijd tegen die tijdbom in zijn hoofd, een strijd die hij helaas heeft moeten opgeven. Nu zie je dat als (schoon)zus voornamelijk van de zijlijn, maar leef je vreselijk veel mee en heb ik me toegelegd op dat wat ik wel kan/kon doen, trainen en geld inzamelen. Want daar doen we het voor. Geld inzamelen voor onderzoek. Onderzoek naar hersentumoren. Voor de Nico’s (m/v) van de toekomst.


Toen we met deze sponsortocht begonnen, hoopten we dat Nico ons boven op de Stelvio op zou wachten (hij had zelf al bedacht dat hij een mooi spandoek voor ons zou maken) maar helaas is hij er lichamelijk niet bij. In onze gedachten en onze harten is hij er uiteraard wel bij. Het zal een zware tocht worden, die 24 kilometer omhoog. Lichamelijk maar ook zeker geestelijk. Maar we gaan ervoor. Voor Nico. Wij strijden verder waar hij niet verder kon. Ik mis hem.


Liefs,


Riëtta 

Activiteit

Rietta Potters updated their canvas photo
Rietta Potters updated their profile picture
Rietta Potters

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: De Bergtoppers *Voor Nico*

De Bergtoppers *Voor Nico*
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties
18 juli 2018

wij nu al zonder onze lieve man en papa verder moeten. Dit is een onbeschrijfelijk gevoel... Daarom wil ik voor de 'Nico's van nu en van de toekomst' proberen een verschil te maken. ~Una in perpetuum *** Voor altijd samen~

€ 1540,-
18 juli 2018

ik als (schoon) zus van Karin en Nico zo mijn beste beentje voor kan zetten in de strijd tegen en onderzoek naar hersentumoren. Samen met mijn lieve, dappere zus en nicht gaan wij ervoor om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel!

€ 988,-
18 juli 2018

De lieve man van mijn nicht helaas door deze ziekte is getroffen. We willen dat deze ziekte stopt!

€ 220,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !