Doe mee aan de 3bergentocht

supergranfondoOp zaterdag 25 juli 2020 kun je met ons mee met de beklimming van de col du Galibier in Frankrijk voor Stichting STOPhersentumoren.nl. De meest beruchte col uit de Tour de France! Kom jij ook?

We gaan samen met elkaar deze berg verzetten. Samen zweten, lachen, huilen, vloeken om naar boven te komen. Waardoor de verbondenheid van de beklimming een onuitwisbare indruk zal maken en een herinnering voor eeuwig zal worden.

Je kunt zelf bepalen of je wilt wandelen, hardlopen, steppen, fietsen, motorrijden etc. Alles mag. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd, deelname is vrijwillig en op eigen risico (kijk ook even bij het reglement).  De route is 34 km lang. Daarom hebben we 2 startmomenten.

Start 1)  Om 7:00 uur vertrekken we uit Saint Michel de Maurienne. Deze tocht is 34 km lang en komt na 15 km langs het dorp Valloire.  Deze start is alleen voor fietsers.

Start 2) Om 8:00 uur vertrekken we uit Valloire. Deze tocht naar de Galibier is 19 km lang.  Hier kun je starten als wandelaar, maar ook als fietser, als de 34 km te lang voor je is.

We gaan we onze stinkende best doen om ook dit jaar weer heeeeeeeeeeeeel veel geld in te zamelen. Help je mee! 

Omdat ieder jaar 1500 mensen sterven door een hersentumor is ons minimale sponsorbedrag 1500 euro per persoon. Meer mag dus ook, bijvoorbeeld 2.642,- euro per persoon, omdat de Galibier 2.642 meter hoog is.

Valloire col du Galibier credits M.Zimmer OT Valloire ballad et vousDit bedrag willen we 25 juli op ieder zijn/haar actiepagina zien staan, zodat wij samen een cheque kunnen overhandigen aan de Stichting STOPhersentumoren.nl die er toe doet.  (Zit je in een team, dan moet het team totaal gemiddeld per persoon 1500 euro hebben).

In de voorgaande jaren heeft Stichting STOPhersentumoren.nl ieder jaar 10 - 20 veel belovende hersentumoronderzoeken niet kunnen financieren vanwege te weinig budget.

Dat gat willen wij dichten. Er mag geen uitmuntend hersentumor onderzoek op de plank blijven liggen. Wij willen alle hersentumor wetenschappers aan het werk zien!

Opdat hoop op genezing echte genezingskansen worden. En deze vernietigende ziekte wordt gestopt.

 Tourmalet by Tourisme Grand Tourmalet Je kunt je hier inschrijven voor deelname voor zaterdag 25 juli 2020.

We houden de organisatie klein, wat betekent dat we met maximaal 50 man/vrouw per dag klimmen.

Is een dag vol, dan openen we nog een dag.

Als je meer wilt weten over onze goede doel kijk dan op www.STOPhersentumoren.nl , wil je meer weten over hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info

LET OP:  Omdat de Tour de France vaak de Galibier in zijn route op neemt kan het zijn dat de Tour de France op zaterdag 25 juli 2020 de Galibier opgaat. Dit is nog niet bekend.  Tijdens de Tour de France gaat de weg "op slot" en kunnen wij niet fietsen. Wij zijn dan gehouden om onze fietstocht op vrijdag 24 juli of zondag 26 juli te houden.  Op dit moment is dit nog niet bekend,  we houden het in de gaten. 

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !