Doe mee aan de 3bergentocht

dIzoardOp maandag 25 juli 2022 beklimmen wij de Mont Ventoux in Frankrijk voor Stichting STOPhersentumoren.nl.
Beleef jij deze dag met ons mee?

We gaan samen met elkaar deze berg verzetten. Samen zweten, lachen, huilen, vloeken om naar boven te komen. Waardoor de verbondenheid van de beklimming een onuitwisbare indruk zal maken en een herinnering voor eeuwig zal worden.

Je kunt zelf bepalen of je wilt wandelen, hardlopen, steppen, fietsen, motorrijden etc. Alles mag. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd, deelname is vrijwillig en op eigen risico (kijk ook even bij het reglement). We beklimmen de Mont Ventoux vanaf de zuidzijde.

Start 1: 7 uur Bedoin
Fietsen: 21 km. (Duur met gemiddelde conditie ongeveer 2-3 uren zonder pauzes)
Wandelen: 21 km. (Duur met gemiddelde conditie ongeveer 5-6 uren zonder pauzes)
Wandelen: 12,5 km (Duur met goede conditie 4-5 uren zonder pauzes) Deze tocht gaat niet over de weg, maar over stenen paadjes met een flinke klim. Hier kunnen alleen deelnemers aan mee doen met een goede conditie, omdat er geen uitval mogelijk is.
Start 2: 8:30 uur Le Chalet Reynard (Optioneel, in overleg met organisatie)
Wandelen: 6 km (Duur met gemiddelde conditie ongeveer 1-2 uren zonder pauzes)

Sponsorbedrag
We gaan onze stinkende best doen om ook dit jaar weer heeeeeeeeeeeeel veel geld in te zamelen. Help je mee?
Omdat ieder jaar 1500 mensen sterven door een hersentumor is ons minimale sponsorbedrag 1500 euro per persoon. Meer mag dus ook, bijvoorbeeld 1.909,- euro per persoon, omdat de Mont Ventoux 1.909 meter hoog is.

tekenDit bedrag willen we 25 juli op ieder zijn/haar actiepagina zien staan, zodat wij samen een cheque kunnen overhandigen aan de Stichting STOPhersentumoren.nl die er toe doet.  (Zit je in een team, dan moet het team totaal gemiddeld per persoon 1500 euro hebben).

In de voorgaande jaren heeft Stichting STOPhersentumoren.nl ieder jaar 10 - 20 veel belovende hersentumoronderzoeken niet kunnen financieren vanwege te weinig budget. Dat gat willen wij dichten. Er mag geen uitmuntend hersentumor onderzoek op de plank blijven liggen. Wij willen alle hersentumor wetenschappers aan het werk zien!

Opdat hoop op genezing echte genezingskansen worden. En deze vernietigende ziekte wordt gestopt.

 

 Tourmalet by Tourisme Grand Tourmalet Je kunt je hier inschrijven voor deelname voor maandag 25 juli 2022.

We houden de organisatie klein, wat betekent dat we met maximaal 50 man/vrouw per dag klimmen.

Is een dag vol, dan openen we mogelijk nog een dag. Dit hangt van het aantal vrijwilligers af wat zich aanmeld om mee te helpen.

Als je meer wilt weten over onze goede doel kijk dan op www.STOPhersentumoren.nl , wil je meer weten over hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info

LET OP:  Omdat de Tour de France vaak de Mont Ventoux in zijn route op neemt kan het zijn dat de Tour de France op maandag 25 juli 2022 de Ventoux opgaat. Dit is nog niet bekend.  Tijdens de Tour de France gaat de weg "op slot" en kunnen wij niet fietsen. Wij zijn dan gehouden om onze fietstocht een dag eerder of later te houden.  Op dit moment is dit nog niet bekend,  we houden het in de gaten. 

 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !