Eerste streefbedrag behaald!
Peter van den Driessche - Okt 24, 2017

Ik ben ongelooflijk blij voor de stichting Stophersentumoren dat ik mijn eerste doelstelling van 1500 euro heb gehaald! Dank aan iedereen die mij steunt en op mijn naam heeft gedoneerd.


Het is fijn om mensen om je heen te hebben die mij in deze moeilijke tijden steunen en van tips voorzien hoe ik moet gaan trainen voor volgend jaar. zo ben ik een paar weken bezig mijn conditie op te vijzelen met workouts en hardlopen bij mijn atletiekvereniging AVZuidwal in Huizen. Zondag loop ik de Lidl Wolfskamerloop van 5 km met een groep van startende lopers van de clinic Yakult Start to Run 2017. Vanaf december ga ik spinning lessen volgen en dan in maart met de fiets de weg op. het gaat mij lukken om de doelstelling te halen.


De afgelopen weken waren niet makkelijk, steeds weer terugkijken en aan mijzelf vragen stellen: Hoe waarom zij, wanneer is het begonnen, was het voorkomen geweest? Alle vragen blijven onbeantwoord. Hoe steun je je gezin, je kleinkinderen die het o zo moeilijk hebben en hun oma hun 2e moeder missen. Juist nu het herfstvakantie is en we altijd ergens na toe gingen, shit was is dit moeilijk.


Het is nu 3 maanden geleden en het gemis zakt niet weg, maar komt steeds sterker terug. elke dag zijn er momenten, komen er nog steeds condoleances binnen, komen mensen op het voetbalveld naar je toe, steeds weer het verhaal doen, het blijft moeilijk.


Aan de ene kant ontzettend fijn, maar soms wordt het mij te veel en vlucht ik weg.


ik hoop in de volgende blog wat vrolijker te zijn.


 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !