2e doelstelling bereikt!
Peter van den Driessche - Jan 25, 2018

Gisteren heb ik mijn 2e doelstelling bereikt door meer dan 3000 euro op te halen voor de stichting. Mede door de verkoop van de door mij ontworpen runningshirt met het logo van de stichting komen er extra donaties binnen. Extra dank voor de sponsoren van Websteen, Lentink en Vlaanderen uit Huizen en collegae van AVZuidwal die extra shirts hebben besteld. Inmiddels zijn er 50 bestellingen binnengekomen! Op naar de volgende doelstelling van 4500 euro.


Inmiddels is het alweer 6 maanden geleden dat Antoinette is overleden en er gaat geen dag voorbij of wij missen haar. Vooral mijn directe familie en vooral mijn kleinkinderen missen haar enorm, wat een impact kan zo'n verlies op hun leven hebben. Op 6 februari zou Antoinette 69 jaar geworden zijn en gaan wij dit weer samen herdenken, ik zie er als een berg tegenop, maar die berg wordt alleen maar hoger en hoger en mede daarom ga ik dat monster van een berg de Stelvio op 18 juli beklimmen.


Inmiddels ben ik volop in training en probeer ik naast het hardlopen en fitness 2x per week te spinnen, noodzakelijk om sterke beenspieren te krijgen en ik merk dat de combinatie hardlopen en fietsen je sterker maakt. Je moet, je gaat en opgeven is geen optie dus volle bak met spinnen, niet alleen goed om te doen maar het samen sporten met anderen die een link met verlies of ziekte hebben doet mij goed.


In maart of eerder als de temperatuur blijft stijgen ga ik met nw racefiets de weg op om kilometers te maken en heuvels/bruggen te beklimmen, want dat wordt nog wel een dingetje.... Maar met de techniek, tandwielbladen 34-32 moet dat gaan lukken.


Ik blijf zoeken naar sponsoren om de opbrengsten voor de stichting omhoog te krikken. Bijdragen in elke vorm zijn welkom! Artsen, tandartsen, forums, radio en tv noem maar op laat je horen, ik wil graag mijn ervaring, mijn verhaal vertellen en delen.


">


Bedankt voor het lezen en de steun.


 


 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !