Gevoelstemperatuur -15 °C
Jeroen Bozuwa - Feb 28, 2018

Net terug van een kort trainingsritje op mijn eiland (Dordrecht), gevoelstemperatuur -15 °C, onder het motto “op de Stelvio kan in het de zomer ook erg koud zijn!”


Dit jaar supergemotiveerd van start gegaan en al heel wat kilometers kunnen maken. Vorige week nog op en neer van Dordrecht naar Zierikzee bij een koud voorjaarszonnetje. Prachtig, langs de Oosterschelde. De eerste 1000 kilometers van dit jaar staan al bijna weer op de teller, veel sneller dan vorig jaar toen ik in training was voor Alpe d’HuZes.


Aan motivatie om te trainen geen gebrek. In de eerste plaats door al die indrukwekkende persoonlijke verhalen van mijn toekomstige Stelvio tochtgenoten. En het vooruitzicht om per fiets de Stelvio te beklimmen helpt uiteraard ook. Want eerlijk is eerlijk, Il Passo dello Stelvio met zijn ‘quarantotto tornanti’ en top op bijna 2800 meter is toch even wat anders dan via de ‘vingt et un virages’ naar het op ruim 1800 meter hoog gelegen Alpe d’Huez fietsen.


De donaties op mijn actiepagina krijgen hopelijk komende maanden een boost. Het zou mooi zijn als de euro’s gelijke tred houden met mijn trainingskilometers. Komende maand een mooie actie van mijn werkgever (Ecorys Nederland) om met een paasontbijt sponsorgeld onder de collega’s op te halen voor de Stichting STOPHersentumoren.nl


Dat vooruitzicht motiveert ook de komende weken op de fiets te blijven knallen!Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !