Wat een weekend
Peter van den Driessche - Apr 18, 2018

Afgelopen weekend heb ik samen met Ronald mijn teamgenoot de 60 km toerversie van de Amstel GoldRace gefietst. Wat een belevenis en wat een ambiance om dit mee te mogen maken. Samen hadden wij de afgelopen maanden keihard getraind om zowel hardlopend als spinnend de conditie en kracht op te bouwen om heuvels en bergen te gaan beklimmen en dan mogen wij trots zijn dat het gelukt is om op tijd klaar te zijn voor de toertocht. 3 uur effectief fietsen en heuvels als de Fromberg, de Grubbeberg en ook nog eens de Cauberg beklimmen is geen kattepies maar het is goed verlopen zonder ook maar een moment in de problemen te komen. Dus met mijn conditie zit het wel snor. Wij gaan nu door door veel kiliometers te rijden en in mei de ronde van Nijmegen te fietsen, een nieuwe uitdaging van 75 km.


Het is inmiddels alweer negen maanden geleden dat ik Antoinette verloor naar een te korte ziekteperiode, langzaam maar zeker probeer ik de draad weer op te pakken en met steun van mijn gezin gaat dit steeds beter al blijft dit grote verlies nog steeds zichtbaar en is Antoinette dicht bij ons. Natuurlijk maak ik het mij zelf niet gemakkelijk door te fietsen, door sponsorgeld bijeen te schrapen en shirts te verkopen, maar het moet en het is voor het doel geld in te zamelen voor meer onderzoek!


Inmiddels heb ik mijn derde doelstelling "4500" euro bij elkaar gebracht, dus op naar de volgende 1500 euro erbij of wel 6000 euro!


Wie helpt mij dit nieuwe doel te verwezenlijken?


 


Ik dank al mijn sportgenoten en familie voor hun bijdrage om nu al 4545,-- bijeen te hebben gebracht.Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !