De kop is er af....
Klaske Hofstee - Jan 7, 2019

Dag 1De kop is er af. Deze week ben ik begonnen met mijn droom. De TransSiberie Express fietsen door Mongolie. Een reis welke ik nooit zal kunnen doen in het echt, maar nu met de Tacx en Google view toch kan beleven. Dit allemaal voor het goede doel, meer onderzoek naar die vreselijke gemene hersentumoren. Die zo veel leed veroorzaken bij patienten en hun geliefden. Er MOETEN hogere genezingskansen komen.


44AEEE76 A0E2 402C B6AD 6F13AB107DA3


De eerste 42 kilometers zijn volbracht. Ik ben gestart bij station Leninggrad in Moskou. Prachtige moderne stad. Kwam nog langs een Burger King, njammie. Zag al typische Russiche huizen langs de weg. En een paar keer langs een straatje wat ik ook echt typisch Russisch vind, zie foto's. Ik fiets over de M7 richting het Oosten, Moskou uit, de vlakte tegemoet. Wat zal ik de komende maanden nog meer tegen komen? Doneer jij voor mijn actie om mij zo te stimuleren door te trappen?  


Iedere week wil ik hier mijn verhalen delen. Iedere week wil ik proberen 100 kilometer te fietsen op weg naar mijn doel, 7039 km in totaal. Ik hoop daarmee iedere week donaties te werven. De eerste donaties zijn al binnen. Mijn startkapitaal. 205 euro ontvangen van 5 lieve donateurs. Hopelijk komt er iedere week geld binnen. Daar fiets ik mij voor in het zweet. Dank aan iedereen die mij helpt. Op welke manier dan ook. Samen kunnen we het verschil maken. 


08DEC443 70D7 4AD7 8695 BB3643975506


xxx


Klaske


 


 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !