Het gaat goed
Klaske Hofstee - Jan 18, 2019

Dag 5aHet is wel een beetje moeilijk inplannen, want het fietsen op de Tacx geeft een hoop kabaal, ook omdat we houten vloeren hebben. Dus als de kinderen van school zijn en willen leren voel ik mij niet lekker om 1,5 - 2 uren te fietsen, dus ik probeer het na de lunch te doen, maar dan heb ik nog vaak werk te doen. Toch lukte het mij weer 3x in het zadel te klimmen deze week. Ik heb 134,8 kilometer gefietst en moet er nog.....6736 km. 


dag 5Ik kwam door 1 van de mooiste steden van Rusland. Vladimir. Poetin zijn voornaam. Een stad met prachtige kerken en gouden koepels. Het is gewoon zonde dat ik niet af kan stappen om even door de kier van de deuren naar binnen te kijken.


Direct na deze mooi plek viel het meteen op dat er nauwelijks meer huizen aan de kant van de weg zijn. Het is leger, meer natuur. Het valt ook op dat de vrachtauto's soberder zijn dan in Nederland. Oudere modellen. Ik fiets nu meer van dorp naar dorp. En vele afritten van de grote snelweg (M& / E22)  waar ik overheen fietst, zijn niet eens geasfalteerd.


Op naar volgende week. Ik hoop dat iedereen die mij volgt weer probeert donaties voor hersentumoronderzoek te werven.  www.3Bergentocht.nl/Klaske-Hofstee.   Laat mij niet voor niets fietsen.


Groetjes!


Klaske


 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !