Persoonlijk record
Klaske Hofstee - Jan 26, 2019

NovgorodDeze week heb ik mijn persoonlijke fietsrecord verbeterd. Het is mij gelukt om op 1 dag 125 km te fietsen. Uur fietsen, half uur pauze, uur fietsen, half uur pauze etc. Vier uur lang dus op de pedalen en een wopping 125 km verzet.  Het totaal van de week is gekomen daarmee op 209 km. 


Ik kwam door de grote stad Nizhny. Nog nooit van gehoord, maar gezien de grote en de plek waar de stad ligt, in de kromming van de rivier de Wolga, moet het een belangrijke stad zijn. Zeker ook een mooie, gezien de foto's.


Direct uit de stad werden mijn  kuiten meteen op de proef gesteld. Er komen hellingen aan met percentages tot wel 14% en verdikkeme, er is iets mis met de bergversnelling, dus ik kan niet lager schakelen. In plaats van 3 gears voor, heb ik er nu maar twee. Nico geeft mij een schroevendraaier, zodat ik tijdens het fietsen kan bijstellen, maar het lukt ons niet. Ook niet in een pauze. Ik ga maar door met de wetenschap dat ik nu wel heel goed oefen voor de Tourmalet. Dit is nog een makkie hier naast de Wolga rivier.


StraatverkopersNa de stad zie je al snel weer dat de snelweg groezeliger wordt, en de straatventers naast huisjes aan de grote M7 snelweg laten zich her en der weer zien.


Ik ben langs de plaatsen Pyra, Nizhny, Rabotki en Lyskovo gefietst. en heb nu in totaal al 519 km gefietst en hoef nog "maar" 6526 km hoef te gaan naar Peking. 


LyskovoBedankt voor het volgen en doneren, zonder donateurs geen "benzine" en geen onderzoek naar hersentumoren. Love u all xxx


Groetjes, KlaskeDoe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !