Peter van den Driessche
OFFLINE
€ ,-
644

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
mijn lieve vrouw Antoinette van den Driessche-Stokkermans na een korte periode van maar 4 weken is overleden aan een hersentumor. Daarom steun ik de stichting en moet er veel meer geld komen om deze verschrikkelijke ziekte een keer de baas te worden.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de beste zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Peter
van den Driessche
18 juli 2018

Blog

Gisteren heb ik mijn 2e doelstelling bereikt door meer dan 3000 euro op te halen voor de stichting. Mede door de verkoop van de door mij ontworpen runningshirt met het logo van de stichting komen er extra donaties binnen. Extra dank voor de sponsoren van Websteen, Lentink en Vlaanderen uit Huizen en collegae van AVZuidwal die extra shirts hebben besteld. Inmiddels zijn er 50 bestellingen binnengekomen! Op naar de volgende doelstelling van 4500 euro.


Inmiddels is het alweer 6 maanden geleden dat Antoinette is overleden en er gaat geen dag voorbij of wij missen haar. Vooral mijn directe familie en vooral mijn kleinkinderen missen haar enorm, wat een impact kan zo'n verlies op hun leven hebben. Op 6 februari zou Antoinette 69 jaar geworden zijn en gaan wij dit weer samen herdenken, ik zie er als een berg tegenop, maar die berg wordt alleen maar hoger en hoger en mede daarom ga ik dat monster van een berg de Stelvio op 18 juli beklimmen.


Inmiddels ben ik volop in training en probeer ik naast het hardlopen en fitness 2x per week te spinnen, noodzakelijk om sterke beenspieren te krijgen en ik merk dat de combinatie hardlopen en fietsen je sterker maakt. Je moet, je gaat en opgeven is geen optie dus volle bak met spinnen, niet alleen goed om te doen maar het samen sporten met anderen die een link met verlies of ziekte hebben doet mij goed.


In maart of eerder als de temperatuur blijft stijgen ga ik met nw racefiets de weg op om kilometers te maken en heuvels/bruggen te beklimmen, want dat wordt nog wel een dingetje.... Maar met de techniek, tandwielbladen 34-32 moet dat gaan lukken.


Ik blijf zoeken naar sponsoren om de opbrengsten voor de stichting omhoog te krikken. Bijdragen in elke vorm zijn welkom! Artsen, tandartsen, forums, radio en tv noem maar op laat je horen, ik wil graag mijn ervaring, mijn verhaal vertellen en delen.


">


Bedankt voor het lezen en de steun.


 


 

Dec 19, 2017


Hallo beste vrienden,


Mijn nieuws is o.a. dat mijn geplande verbouwing van de nieuwe badkamer en wasruimte klaar zijn. Wat had ik zo graag met Antoinette samen onder de douche gestaan met een inloopdouche van 1.40. Al die tijd heb ik daar veel aan moeten denken en heeft het mij de nodige afleiding gegeven, maar nu het klaar is ga op zoek naar andere activiteiten zoals de voorbereiding op de vreselijke maar o zo mooie beklimming van de Stelvio (wat een puist van een berg)...


Maar ik heb meer nieuws te vertellen:


Zoals jullie weten is een van mijn hobby’s hardlopen en van alle evenementen die ik de laatste jaren heb gelopen heb ik wel een shirt overgehouden, dus waarom niet zelf een shirt ontwikkelen maar dan voor een belangrijk doel:


onderzoek naar hersentumoren!


In overleg met de stichting STOPhersentumoren.nl heb ik een runningshirt met opdruk laten maken in de kleuren en met het logo van de stichting.


De enige Stichting in Nederland met 100% speerpunt voor hersentumoren onderzoek is de Stichting STOPhersentumoren.nl.


Het is belangrijk dat deze stichting aandacht en geld ontvangt, omdat er anno nu nog steeds te veel kinderen en volwassenen door een hersentumor sterven. Help met doneren en acties.


Ik doe samen met schoonzoon Ronald mee met de beklimming van de Passo del Stelvio in Italie via www.3Bergentocht.nl op 18 juli 2018. Lees hier ook mijn blogs over mijn overleden lieve schat Antoinette Stokkermans die op 20 juli j.l. na een zeer korte ziekte is heengegaan.


Op de site van 3bergentocht.nl kun je bij onze namen geld als Kerstgeschenk doneren voor de stichting, maar je kunt dit nu ook doen door een mooi sportshirt te bestellen!


Gemaakt van sneldrogend lichtgewicht materiaal polyester met raglan mouwen voor een prettige pasvorm. Maten XS t/m XXXL. (normale kledingmaat)


Prijs 17.50 per stuk incl. verzendkosten, hiervan gaat 7.50 naar de stichting STOPhersentumoren via mijn sponsering aan de 3bergentocht.


Graag bestellen door een mail te sturen naar   ">   met vermelding: aantal, man of vrouw en de kledingmaat XS-XXXL. (XL max voor dames). Het bedrag van 17.50 overboeken op: P. van den Driessche NL95ABNA 0458818550


Het shirt zal dan in bestelling gaan bij de drukker en door mij worden verstuurd.


Deel dit bericht onder al je sportieve vrienden.


Ik wens jullie allemaal een fijne feestdagen en een sportief en gezond 2018 toe.


 


Vrienden bedankt voor jullie steun!


Peter


 


 


 

Ongelooflijk maar met de nodige inspanning mijn netwerk gebruikt en dat heeft geholpen. Ik ben trots op mijn familie, vrienden, kennissen, ex collegae van Blokker en fabrikanten, zonder jullie hulp was het best een opgave en nu op naar de 3000 grens.


Intussen verloopt mijn leven redelijk, ben ik aan het klussen geslagen met de verbouwing van een nieuwe badkamer en hoop ik dat Antoinette vanuit boven meekijkt en haar goedkeuring geeft. Nog een paar weken en dan is de klus klaar.


Mijn bestelde racefiets om de Stelvio te beklimmen is inmiddels binnen en nu kan ik beginnen met mijn voorbereidingen op de fiets. Een prachtige Ridley Fenix Alloy met alles erop en eraan. De conditie is redelijk omdat ik geregeld ook hardloop bij mijn vereniging AV Zuidwal. Mijn schoonzoon Ronald is inmiddels ook begonnen en probeert nu eerst zijn conditieomvang uit te bouwen. Wij gaan er samen voor ter nagedachtenis aan Antointte.


Steeds meer begin ik te merken wat ik nu mis en wat voor een prachtige sterke vrouw zij was, het is niet alleen de eenzaamheid, maar vooral de ondersteunende bemoedigende woorden en gebaren die er niet meer zijn. Ik merk het aan mijn kinderen, schoonfamilie en kleinkinderen wat voor een diepe impact dit heeft op ons bestaan op aarde. Maar wij maken ons samen sterk en slaan ons er door heen voor die nog donkere dagen die gaan komen.


Tot de volgende blog over mijn voorbereidingen etc.


Peter


 

Ik ben ongelooflijk blij voor de stichting Stophersentumoren dat ik mijn eerste doelstelling van 1500 euro heb gehaald! Dank aan iedereen die mij steunt en op mijn naam heeft gedoneerd.


Het is fijn om mensen om je heen te hebben die mij in deze moeilijke tijden steunen en van tips voorzien hoe ik moet gaan trainen voor volgend jaar. zo ben ik een paar weken bezig mijn conditie op te vijzelen met workouts en hardlopen bij mijn atletiekvereniging AVZuidwal in Huizen. Zondag loop ik de Lidl Wolfskamerloop van 5 km met een groep van startende lopers van de clinic Yakult Start to Run 2017. Vanaf december ga ik spinning lessen volgen en dan in maart met de fiets de weg op. het gaat mij lukken om de doelstelling te halen.


De afgelopen weken waren niet makkelijk, steeds weer terugkijken en aan mijzelf vragen stellen: Hoe waarom zij, wanneer is het begonnen, was het voorkomen geweest? Alle vragen blijven onbeantwoord. Hoe steun je je gezin, je kleinkinderen die het o zo moeilijk hebben en hun oma hun 2e moeder missen. Juist nu het herfstvakantie is en we altijd ergens na toe gingen, shit was is dit moeilijk.


Het is nu 3 maanden geleden en het gemis zakt niet weg, maar komt steeds sterker terug. elke dag zijn er momenten, komen er nog steeds condoleances binnen, komen mensen op het voetbalveld naar je toe, steeds weer het verhaal doen, het blijft moeilijk.


Aan de ene kant ontzettend fijn, maar soms wordt het mij te veel en vlucht ik weg.


ik hoop in de volgende blog wat vrolijker te zijn.


 

Activiteit

Peter van den Driessche updated their profile picture
Peter van den Driessche

Donaties

Datum Naamsvermelding


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !