De Bergtoppers
Teams Open 3 Deelnemers

Over de groep

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 5.524,-


Recente donateurs
Nellinda van Egmond€ 100,-
Ook al zouden we zo graag jullie last wegnemen, helaas dat kan niet. Maar we leven met jullie mee en wensen jullie alle kracht en sterkte toe. In gedachten bij jullie.
Judith van Kesteren€ 25,-
Wat een toppers zijn jullie!! Heel veel succes en sterkte!!
Nico van der Meij€ 15,-
Mooi doel. Heel veel succes en zet ‘em op!!
Bus bakkerij Tilburg € 60,-
Corina Barnhoorn€ 25,-
Toppers zijn jullie! ??
Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !