SamenSterk
Teams Open 4 Deelnemers 2 Videos 1 Foto

Over de groep

In 2007 kreeg Nico, toen 38 jaar oud, de vernietigende diagnose van een kwaadaardge hersentumor. Geen genezing mogelijk. Zijn dochters waren toen 1 en 3 jaar oud. Waarom? Te weinig onderzoeksgeld beschikbaar. Sindsdien verzet hij met mijn gezin bergen voor meer hersentumor onderzoek. Het mag niet meer voorkomen dat bij een hersentumor diagnose meteen het doodvonnis wordt meegegeven. We fietsen, steppen, lopen daarom om meer geld op te halen voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Doe je mee? Ga je samen met ons een berg verzetten voor hersentumoronderzoek?

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Donaties

Datum Deelnemer Naamsvermelding donateur
Actie totaal: € 18.294,-

Prikbord

Gezocht, teamleden die samen met bij heel veel geld voor onderzoek ophalen en vervolgens ook nog even de stelvio bedwingen.


Recente donateurs
Gregor Stelvio€ 20,-
Samen vandaag de Stelvio beklommen.
kees kompier€ 50,-
succes!
Marcella Oosterhof€ 50,-
Graag doneren wij een steentje voor Mischa.
Natasja Martin€ 5,-
Lieve mensen, wat een prachtig en mooi gebaar om al die steentjes mee naar boven te nemen. Ik zou het een eer vinden als jullie ons zoontje Jayden symbolisch meedragen. Jayden is voor altijd bij ons in gedachte en zo ook even mee in die van jullie ❤❤ Bedankt en veel succes met de klim...
Femke Feekman€ 5,-
Steentje voor Arjen
Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !