Wietske Steendam
OFFLINE
€ 1729,-
1798
Team totaal: € 5.186,-

Mijn actie


Ik doe mee omdat:
het me raakt dat mensen om me heen deze vreselijke ziekte krijgen. En we op deze manier iets kunnen doen om meer onderzoek mogelijk te maken!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Mijn info

Wietske
Steendam
We gaan ervoor
We gaan ervoor

Activiteit

Wietske Steendam updated their profile picture
Wietske Steendam
Wietske Steendam updated their canvas photo

Donaties

Datum Naamsvermelding

Mijn team

Team: We gaan ervoor

We gaan ervoor
Klik hier voor onze teampagina.

Teamlid
Opgehaal aan donaties

Een lieve collega vecht tegen deze ziekte......en er veel geld nodig is om te onderzoeken op welke manier deze ziekte GENEZEN kan worden.

€ 1770,-

ik het belangrijk vind dat er onderzoek wordt gedaan zodat de kans op genezing veel groter wordt!

€ 1735,-

het me raakt dat mensen om me heen deze vreselijke ziekte krijgen. En we op deze manier iets kunnen doen om meer onderzoek mogelijk te maken!

€ 1320,-


Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !