Sanne Olde Olthof
OFFLINE

Sanne Olde Olthof

408

Ik doe mee omdat:
Ik uit ervaring weet dat het heel belangrijk is dat er meer onderzoek komt naar Hersentumoren en vooral de genezing ervan.
Zelf heb ik een kwaadaardige hersentumor en samen met mijn team hopen wij heel veel hersentumor patiënten te kunnen helpen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Sanne
Olde Olthof
€ 5000,-

Zonsopgang

Boek donatie
€ 10 2 months ago
Boek verkoop
TEst
€ 10 2 months ago
Dit is een test
Boek donatie
€ 25 2 months ago
Boek verkoop plattelandsvrouwen Nijensleek
Open
4 Deelnemers