Sanne Olde Olthof
OFFLINE

Sanne Olde Olthof

79

Ik doe mee omdat:
Ik uit ervaring weet dat het heel belangrijk is dat er meer onderzoek komt naar Hersentumoren en vooral de genezing ervan.
Zelf heb ik een kwaadaardige hersentumor en samen met mijn team hopen wij heel veel hersentumor patiënten te kunnen helpen.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Sanne
Olde Olthof
€ 5000,-

Zonsopgang

Sanne Olde Olthof deelnemer geworden van een groep
Teams 2023 Open 1 Deelnemer
Sanne Olde Olthof heeft een groep aangemaakt
Teams 2023 Open 1 Deelnemer
Deze deelnemer heeft helaas nog geen persoonlijke donaties mogen ontvangen. Help hierin verandering te brengen door op de grote groene DONEER knop aan de rechterkant hiernaast te drukken. Eventueel met een persoonlijke aanmoediging welke dan op deze pagina te zien zal zijn en waarvan de deelnemer via mail een bericht krijgt.

Zo maken we samen meer hersentumor onderzoek mogelijk en krijgt deze deelnemer een moreel duwtje in de rug.
Open
1 Deelnemer
Open
1 Deelnemer
Sanne Olde Olthof Steun mijn actie
Sanne Olde Olthof
Deze pagina