Deelnemers alfabetisch op voornaam

Deelnemers banner

Onderstaande deelnemers hebben zich al bij ons aangemeld. Doe ook mee. Meer informatie daarover vind je op onze pagina deelnemers informatie. Of maak gelijk al je eigen persoonlijke actiepagina op deze site aan. Dan kun je binnen een paar minuten daarmee zelf donaties voor meer hersentumor onderzoek werven.

3bergentocht.nl heeft 12 geregistreerde gebruikers

Zoekcriteria

Kaat Van de Velde
Ik doe mee omdat: Ik doe mee omdat Sofie mij deze uitdaging gaf; ik had een hersenbloeding 5 jaar geleden en ben halfzijdig verlamd. Ik moet van Sofie leren stappen tegen 5 augustus 2024. Ik heb mijn eerste stappen alleen gezet met Sofie als motivator in september ’23

Klaske Hofstee
Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

Manon Brasker
Ik doe mee omdat: mijn vader op 6 oktober 2023 is overleden aan een kwaadaardige hersentumor GBM4. Samen hebben we al verschillende bergen mogen beklimmen. Deze dierbare herinneringen leven voor altijd in mijn hart. Hoop omzetten in genezingskansen. Help je mee?

Myrthe Faaij
Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

Nico Faaij
Ik doe mee omdat: Ik heb een kwaadaardige hersentumor diagnose met 0% genezingskans. Ik ben er nog door geluk. Hopelijk blijft dat zo, ook na 17 februari als ik weer een risicovolle hersenoperatie krijg. Hoogste tijd dat deze vorm van kanker meer onderzoek krijgt!!!

Noa Faaij
Ik doe mee omdat: Mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patiëntengroep

Oliver Schouppe
Ik doe mee omdat: Ik doe mee om mijn vriendin Sofie Boterman te steunen en ik graag uitdagingen aan ga! Zelf heb ik ook een zwaar hersenletsel opgedaan in een auto ongeluk en kan ik nu niet meer spreken. Sofie en ik hebben al enkele reizen gedaan.

Sanne Olde Olthof
Ik doe mee omdat: Ik uit ervaring weet dat het heel belangrijk is dat er meer onderzoek komt naar Hersentumoren en vooral de genezing ervan.
Zelf heb ik een kwaadaardige hersentumor en samen met mijn team hopen wij heel veel hersentumor patiënten te kunnen helpen.

Simon Veld
Ik doe mee omdat: Ik doe mee omdat mijn schoonzus, Sanne, gediagnosticeerd is met een hersentumor. Middels deze tocht willen wij als team graag geld ophalen voor onderzoek naar hersentumoren.

Sofie Boterman
Ik doe mee omdat: Ikzelf ook hersentumor heb en ik als patiënt geconfronteerd werd met de weinige kennis die er is in dit gebied van kanker. In België heb je kom op tegen kanker maar dat is niet specifiek. Ik wil doelgericht donaties ontvangen voor hersentumoren!

Wessel Veld
Ik doe mee omdat: Mijn vrouw een ongeneeslijke hersentumor heeft. De artsen hebben ons verteld dat ik over een jaar of 6 afscheid van haar zal moeten nemen. Maar wij gaan zorgen dat daar nog zeker 10 jaar bij gaat komen. Daar is onderzoek en dus geld voor nodig.

Yasmijn Flisijn
Ik doe mee omdat: Ik doe mee voor Sanne!
Sanne is gediagnosticeerd met een hersentumor. Wij willen daarom als team zoveel mogelijk geld ophalen, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar hersentumoren. Help jij ons mee ?