Deelnemers alfabetisch op voornaam

Deelnemers banner

Onderstaande deelnemers hebben zich al bij ons aangemeld. Doe ook mee. Meer informatie daarover vind je op onze pagina deelnemers informatie. Of maak gelijk al je eigen persoonlijke actiepagina op deze site aan. Dan kun je binnen een paar minuten daarmee zelf donaties voor meer hersentumor onderzoek werven.

3bergentocht.nl heeft 11 geregistreerde gebruikers

Zoekcriteria

Klaske Hofstee
Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

Manon Brasker
Ik doe mee omdat: mijn vader gediagnosticeerd is met de kwaadaardigste vorm van een hersentumor. Samen hebben we al verschillende bergen mogen beklimmen zoals de Alpe d'Huez en de Mont Ventoux. Graag zet ik deze traditie voort; nu niet met hem maar vóór hem!

Mara Goedegebuure
Ik doe mee omdat: Vanwege Zeger ben ik beter bekend met de ziekte. Via deze weg wil ik de stichting verder helpen in zijn ambities en Zeger supporten!

Myrthe Faaij
Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

Nico Faaij
Ik doe mee omdat: Ik heb een kwaadaardige hersentumor diagnose met 0% genezingskans. Ik ben er nog door geluk. Hopelijk blijft dat zo, ook na 17 februari als ik weer een risicovolle hersenoperatie krijg. Hoogste tijd dat deze vorm van kanker meer onderzoek krijgt!!!

Noa Faaij
Ik doe mee omdat: Mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patiëntengroep

Sjanine Hol
Ik doe mee omdat: Mijn zwager een hersentumor heeft. Ik zie hoeveel impact dit dagelijks heeft voor hem en het gezin met jonge kids. Ik hoop dat er meer onderzoek kan worden gedaan om hersentumoren te genezen. Op deze manier draag ik graag mijn steentje bij.

Thijs Korse
Ik doe mee omdat: Ik Zeger wil ondersteunen in deze uitdaging

Tom Romein
Ik doe mee omdat: Zeger 1 van mijn beste maten is! Ik hem door dik en dun steun! En wij samen die berg gaan pakken.

Tom Van 't Hoff
Ik doe mee omdat: mijn vriend Zeger zes jaar geleden te horen heeft gekregen dat hij meerdere hersentumoren heeft. Meer en beter onderzoek gaat Zeger ,en alle andere mensen die hier mee te maken hebben, helpen in hun strijd tegen deze ziekte.

Zeger Karssen
Ik doe mee omdat: Bij mij is in 2016 een hersentumor ontdekt, ik wil heel graag iets bijdragen in mijn strijd tijdens deze ziekte. Ik wil deze uitdaging aan gaan om sterker te zijn dan de ziekte. 'Veni, vidi, vici'

Deelnemers klassement