Manon Brasker
OFFLINE

Manon Brasker

395

Ik doe mee omdat:
mijn vader op 6 oktober 2023 is overleden aan een kwaadaardige hersentumor GBM4. Samen hebben we al verschillende bergen mogen beklimmen. Deze dierbare herinneringen leven voor altijd in mijn hart. Hoop omzetten in genezingskansen. Help je mee?


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Manon
Brasker
€ 1500,-

Zonsopgang

Leen en Agnes
€ 35 1 month ago
Veel succes Manon!
Gerard en Annelies
€ 25 2 months ago
Buurvrouw Nel Noorlander
€ 15 2 months ago
Hermilieke, Simon, Jan-Willem en Josephine
€ 20 2 months ago
Andrea Brasker-Treure
€ 500 2 months ago
Lieve Manon, jij kunt het! Nu ter nagedachtenis aan jouw trotse sportieve vader. Nu voor de derde keer en nu kan ik je bijstaan. Jouw trotse mama ❤️
Aad en Diana
€ 50 2 months ago
Ton Brasker
€ 50 4 months ago
Monique
€ 25 4 months ago
Wat een mooie motivatie om dit weer te doen .. succes Manon. Kees en Monique Scheer
Janine
€ 30 4 months ago
Strijder! Ik vind het super knap van je. X Janine
Martijn
€ 10 4 months ago
Manon Brasker
€ 50 4 months ago