Sofie Boterman
OFFLINE

Sofie Boterman

438

Ik doe mee omdat:
Ikzelf ook hersentumor heb en ik als patiënt geconfronteerd werd met de weinige kennis die er is in dit gebied van kanker. In België heb je kom op tegen kanker maar dat is niet specifiek. Ik wil doelgericht donaties ontvangen voor hersentumoren!


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Sofie
Boterman
€ 1500,-

Zonsopgang

Liesbet
€ 20 1 day ago
Geert van der Trappen
€ 50 1 day ago
Samen sterk!
Nv Astragalus-1901
€ 50 1 day ago
Wij steunen Sofie als dochter van een goede vriend . In de hoop dat zij genezen is wensen wij haar veel moed. De Stelvio is een unieke lokatie in EU. Vanwege Jos en Chantal Van Limberghen Graag een fiscaal attest naar onze email. Dank U
Nifa Technologies
€ 25 1 day ago
Heel veel succes Sofie?
Anonymous
€ 25 2 days ago
Aske
€ 10 2 days ago
Veel succes!!!! ?
Eva
€ 5 2 days ago
Toi toi
Sarah C.
€ 10 3 days ago
Filip De Bosscher
€ 25 3 days ago
Succes!
Aldo Doveren
€ 100 3 days ago
Doorzetter!
Monique
€ 10 2 weeks ago
Heel veel succes met je missie. ???
Sofie Boterman Steun mijn actie
Sofie Boterman
Deze pagina