Tom Van 't Hoff
OFFLINE

Tom Van 't Hoff

133

Ik doe mee omdat:
mijn vriend Zeger zes jaar geleden te horen heeft gekregen dat hij meerdere hersentumoren heeft. Meer en beter onderzoek gaat Zeger ,en alle andere mensen die hier mee te maken hebben, helpen in hun strijd tegen deze ziekte.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Tom
Van 't Hoff
€ 1500,-

Zonsopgang

Tom Van 't Hoff updated their canvas photo
Tom Van 't Hoff updated their profile picture
Tom Van 't Hoff
Tom Van 't Hoff heeft een groep aangemaakt
Teams 2023 Open 5 Deelnemers
Supporter Team Zeger
€ 50 4 months ago
Open
5 Deelnemers
Tom Van 't Hoff Steun mijn actie
Tom Van 't Hoff
Deze pagina