Wessel Veld
OFFLINE

Wessel Veld

340

Ik doe mee omdat:
Mijn vrouw een ongeneeslijke hersentumor heeft. De artsen hebben ons verteld dat ik over een jaar of 6 afscheid van haar zal moeten nemen. Maar wij gaan zorgen dat daar nog zeker 10 jaar bij gaat komen. Daar is onderzoek en dus geld voor nodig.


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Wessel
Veld
€ 1500,-

Zonsopgang

Nynke
€ 100 4 weeks ago
Heel veel succes
Vivian van der Avoird
€ 20 1 month ago
Sanne
€ 10 5 months ago
Love you
Open
4 Deelnemers