Zeger Karssen
OFFLINE

Zeger Karssen

186

Ik doe mee omdat:
Bij mij is in 2016 een hersentumor ontdekt, ik wil heel graag iets bijdragen in mijn strijd tijdens deze ziekte. Ik wil deze uitdaging aan gaan om sterker te zijn dan de ziekte. 'Veni, vidi, vici'


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van walk4brainsfryslan.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Zeger
Karssen
€ 1500,-

Zonsopgang

Anonymous
€ 25 4 weeks ago
Manon
€ 10 1 month ago
Wendy
€ 10 1 month ago
Open
5 Deelnemers
Zeger Karssen Steun mijn actie
Zeger Karssen
Deze pagina