Bijna 2000 euro opgehaald!
Peter van den Driessche - Nov 13, 2017

Ongelooflijk maar met de nodige inspanning mijn netwerk gebruikt en dat heeft geholpen. Ik ben trots op mijn familie, vrienden, kennissen, ex collegae van Blokker en fabrikanten, zonder jullie hulp was het best een opgave en nu op naar de 3000 grens.


Intussen verloopt mijn leven redelijk, ben ik aan het klussen geslagen met de verbouwing van een nieuwe badkamer en hoop ik dat Antoinette vanuit boven meekijkt en haar goedkeuring geeft. Nog een paar weken en dan is de klus klaar.


Mijn bestelde racefiets om de Stelvio te beklimmen is inmiddels binnen en nu kan ik beginnen met mijn voorbereidingen op de fiets. Een prachtige Ridley Fenix Alloy met alles erop en eraan. De conditie is redelijk omdat ik geregeld ook hardloop bij mijn vereniging AV Zuidwal. Mijn schoonzoon Ronald is inmiddels ook begonnen en probeert nu eerst zijn conditieomvang uit te bouwen. Wij gaan er samen voor ter nagedachtenis aan Antointte.


Steeds meer begin ik te merken wat ik nu mis en wat voor een prachtige sterke vrouw zij was, het is niet alleen de eenzaamheid, maar vooral de ondersteunende bemoedigende woorden en gebaren die er niet meer zijn. Ik merk het aan mijn kinderen, schoonfamilie en kleinkinderen wat voor een diepe impact dit heeft op ons bestaan op aarde. Maar wij maken ons samen sterk en slaan ons er door heen voor die nog donkere dagen die gaan komen.


Tot de volgende blog over mijn voorbereidingen etc.


Peter


 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !