The Road to the Top of the Stelvio: 18-07-2018!
Arjen in 't Veld - Jan 22, 2018


                                                                                                           Dordrecht, 22-01-2018


Déjà vu in de voorbereiding!


We zijn nu al een eindje in 2018 en bij heel wat mensen zijn de goede voornemens misschien alweer vergeten. Dat zou mij wellicht ook zijn gebeurd, ware het niet, dat ik me gecommiteerd heb aan de prachtige actie van Stichting Stophersentumoren.nl : het beklimmen per fiets van dé bergpas der bergpassen in Europa, oftewel de Stelvio in Noord-Italië. (Op een andere plaats op deze website kunt u lezen, waarom dit doel zo belangrijk is. Ik moet minimaal €1500,- ophalen en dat gaat allemaal naar het goede doel. Materiaal en reis betaal ikzelf).


Vorig jaar rond deze periode was ik in training voor de NN Marathon van Rotterdam. Voor hetzelfde goede doel. Opbrengst ca. €6300,-. Dat was enorm en gaf mij veel voldoening als hersentumorpatiënt. Langzaam maar zeker vind ik de weg omhoog. Van meters onder de bodem van de put (voelen dat je er niet meer toe doet en niet meer verder willen) tot over de rand van de put er weer uitklimmen (fysieke prestaties leveren en daarmee geld ophalen, met de weinige psychische energie toch anderen kunnen helpen met inburgeren, etc.). Het omhoog klimmen gaat met 2 meters omhoog en weer 1 meter terugvallen. Maar ik kom er aan! Ik voel steeds meer, dat ik er weer toe doe. 


IMG 20170409 WA0053


Afgelopen week twee trainingen gedaan van vorig jaar op exact hetzelfde tijdstip. En ... het ging lekker!!!! Onbegrijpelijk. Ik speelde zaterdag nog een heerlijk potje voetbal met m'n vrienden van '7 tegen7' van SV Oranje Wit in Dordrecht. Ik kon blijven gaan (écht niks gebruikt)!!! Een paar weken geleden lekker geskied en ook nog eens uit meegenomen om te schaatsen met m'n broer en zus. Voel me zo fit, dat ik besloten heb toch weer de NN Marathon van Rotterdam te gaan lopen; vorig jaar één van de mooiste dagen uit m'n leven. Een prestatie voor mezelf, een groot bedrag voor Stichting Stophersentumoren.nl, de eerste warme dag van het jaar en ... zoveel steun van familie, vrienden en mensen langs de kant. Nu nog even ertegen aan, het gaat lukken die 42,195km. Hopelijk helpt het bij de voorbereiding op de beklimming van de Stelvio!!!


Screenshot 20180122 150320 Screenshot 20180122 150336


Help me in de strijd tegen hersentumoren. Niet alleen die van mijzelf, maar ook die van (toekomstige) lotgenoten! Steun Stichting Stophersentumoren.nl door te gaan naar:
1) www.3bergentocht.nl
2) zoek mij op als deelnemer aan de beklimming van de Stelvio!!!
3) Doneer een bedrag,
opdat veelbelovende hersentumoronderzoeken niet op de plank blijven liggen door geldgebrek!!!

Bij voorbaat dank daarvoor.

Doneren: graag! Delen: graag!


IMG 20180105 WA0005 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !