Steun Team Meijer
Hans Meijer - Feb 17, 2018

TEAM MEIJER


Wij (Anita en Hans) fietsen op 18 juli 2018 de Stelvio op. 


Samen, maar ook met vele andere deelnemers die van een uitdaging houden en zich inzetten voor een goed doel. Bewustwording creëren voor hersenkanker en de geringe resultaten die geboekt worden vanuit onderzoek om deze ziekte te genezen. Er is te weinig onderzoeksgeld beschikbaar! Daarom is iedere Euro die ingezameld kan worden een enorme bijdrage aan onderzoeksprojecten die uitgevoerd moeten gaan worden.


Daarom doen wij mee met deze actie, om zelf te doneren en een inspanning te doen die niets is in vergelijking met het hebben van een hersentumor welke niet genezen kan worden.


Deze inspanning zien wij wel graag gesteund door vele anderen, uiteraard kan niet iedereen mee omhoog fietsen maar met een donatie voor ons team fietsen jullie allemaal met ons mee omhoog.


Stelvio? Deze mooie berg in Italië is een van de hoogste verharde bergpassen in de Alpen, in het Italiaans Passo dello Stelvio. De Stelvio is een van de zwaarste beklimmingen in de wielersport vanwege de lengte en het hoogteverschil van de klim. De klim vanuit Prato Allo Stelvio kent 48 haarspeldbochten die vanaf de boomgrens (en de top) goed zichtbaar zijn. 26 kilometer lang en een hoogteverschil van 1846 m. Hier gaan we dus wel een paar uur over doen.


Zoals gezegd een enorme uitdaging, dus als jullie ons willen steunen in deze actie kunnen jullie doneren op onze team pagina: Team Meijer donatiepagina


Onze voorbereiding


We gaan natuurlijk niet ongetraind deze uitdaging aan, we zijn sinds augustus 2017 in training. Fietsen zijn aangeschaft, 2 a 3x per week in de sportschool en straks vanaf maart 2018 buiten fietsen en wat bergjes opzoeken. 


Hotel is inmiddels ook geboekt, in bocht 22 van de Stelvio. Samen met onze vriend en deelnemer Arjen in 't Veld vertrekken we 16 juli richting Italie. Via een aantal blogs zullen we jullie op de hoogte houden van onze vorderingen en ons doel om gezamenlijk minimaal 3.000,- aan donaties te ontvangen.2017 10 04 15.40.08 32017 10 04 15.40.08 1Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !