Wat een moeilijke maand!
Peter van den Driessche - Feb 21, 2018

Beste lieve mensen, 


Ik schreef het al in mijn vorige blog, de maaden februari-maart worden voor ons moeilijke emotionele maanden. Op 6 februari zou Antoinette 69 jaar geworden zijn, zo'n eerste keer is pijnlijk om te ervaren dat zij er niet meer bij is. Geen samenzijn, geen familiefeestje, geen eten niets, leegte en verdriet overheerst. Ik heb getracht zoveel mogelijk bij kinderen en kleinkinderen te zijn, want samenzijn verzacht een beetje het verlies. Op dinsdag 6-2 ben ik samen met Monique en Tom gaan lunchen bij de Trappenberg op de hei waar ik vorig jaar juli nog met Antoinette in haar laatste weken heb gewandeld. Moeilijk en mooi tegelijk met terugdenken aan al die mooie jaren van geluk en verdriet. 47 jaar samenzijn zet je niet even opzij.


Vandaag is er weer zo'n moment; de jongste telg Milou (dochter van Patricia en Tom) is 2 jaar geworden. In het weekend was er met haar al feest gevierd en werd ze overladen met cadeau's. Het samenzijn op zondag was er een van veel emotie en weer dat grote gemis... ze is er niet bij, zou ze meekijken en zien hoe groot en bijdehand die kleine al geworden is?


Elke verjaardag is er een van groot gemis en er komen er nog een paar..... Romy, Daniel, Monique, Peter, Tom, Ghislaine en Ronald. allemaal familiedagen die meestal in het weekend gevierd zouden moeten worden.


Ondertussen draait de wereld door met de Olympische spelen, mijn voorbereiding op de bekimming van de Stelvio en het werven van sponsorgeld voor de stichting StopHersentumoren.nl. Ook mijn bijdrage voor het nog uit te komen tijdschrift "Over leven met een hersentumor" heb ik klaar en ingeleverd bij de redactie.


Ik ben dankbaar dat mijn gezondheid oke is en dat ik vrij kan sporten. De sponsorenactie loopt tot nu toe geweldig en de teller staat vandaag op 4243 euro en totaal op meer dan 32.000 dat is al meer dan vorig jaar opgehaald werd!


Alle donateurs bekend en onbekend, jullie zijn fantastisch! dank dank dank.Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !