Nog 49 dagen
Peter van den Driessche - Mei 30, 2018

Nog maar 49 dagen zijn wij verwijdert van ons eerste einddoel het beklimmen van die monsterberg de Stelvio.


Ronald en ik zijn volop aan het trainen en elke week gaat de conditie vooruit, worden de spieren sterker en maken we meer kilometers dan ooit. Ik heb vroeger regelmatig gefietst maar wat ik er nu met mijn 68 jaar eruit pers is voor mijzelf al een overwinning. Voor een klein heuveltje zet ik even aan en hop erop en erover zoals dat zo mooi heet. Op 1 juni wordt Ronald 65 jaar en hebben wij alle verjaardagen voor het eerst zonder Antoinette beleefd, wat een pijn in ons hart, maar ook mooi die talloze herinneringen die wij met zijn allen als gezin hebben mogen beleven, wat waren wij toch een hecht gezin. Het hechte is alleen maar sterker geworden, maar die ene lege stoel doet veel pijn.


Antoinette heeft steeds gezegd pak de draad weer op, houd de boel bij elkaar en sta klaar als zij jou nodig hebben. Dat lukt.


De donaties lopen goed, ik verkoop nog steeds runningshirts en heb er al weer 13 bij moeten bestellen om niet zonder te komen. Het dinee bij de stichting Hersentumoren was aangrijpend om mee te mogen maken. Ongelooflijk wat een impact heeft deze K-ziekte als je nog leeft en niet eens weet wat er gaat gebeuren, elke dag die spanning en al die vragen van lotgenoten wel of geen familie, het maakt niet uit het leed is er voor iedereen. Mensen als je dit leest doneer want het is broodnodig!


Het eerste Hersentumorenmagzine is uitgekomen en werkelijk prachtig en emotioneel om te lezen, ik hoop met mijn eigen bijdrage een steentje bij te kunnen dragen. Voor maar 4.95 excl. bezorgkosten heb je een exemplaar via de stichting te pakken.


Mijn teller staat nu op bijna 5000,-- en daarvoor iedereen die al heeft bijgedragen ontzettend bedankt!


We hebben net een prachtige preview gezien op omroep Flevoland, die Ronald en mij hebben gefilmd tijdens onze voorbereidingen op de fiets. De grote uitzending moet nog half juni uitkomen.  http://www.omroepflevoland.nl/sport/160612/almeerse-wielrenner-wil-stelvio-bedwingen-voor-het-goede-doel


Nog even aanzetten en dan is het zover........


 Doe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !