5000 euro binnen!
Peter van den Driessche - Jul 12, 2018

Ja echt waar, mijn 2e doelstelling na het beklimmen van de Stelvio is de 5000 euro grens overschrijden en dat is gelukt. Samen met mijn schoonzoon Ronald, bijdragen van mijn vrienden en familie hebben wij zeker 10.000 euro bijeen gebracht voor de stichting STOPhersentumoren.nl, een mooi resultaat met onze  Priveacties.


Wij zijn iedereen die heeft meegeholpen dan ook zeer erkentelijk en zonder de hulp en de mentale ondersteuning was dit niet gelukt. het trekt een zware wissel op je gezin en voor zover nog over mijn privéleven, want je bent er elke dag mee bezig. Weleenswaar heb je afleiding door er actief mee bezig te zijn, maar vaak was het ook te veel en ging ik uitgeteld vroeg naar bed.


Maar terugkijkend hebben Ronald en ik veel gedaan: Armbandjes, speltjes, sleutelhangers, postzegels en die mooie runningshirts met logo. de stukjes in de krant, de radio en tv-uitzendingen bij omroep Flevoland, de bladzijden in het prachtige magazine, het hield ons elke dag bezig.


Nu het eerste einddoel in zicht is en wij maandag naar `Italië rijden om woensdag 18 juli de Stelvio vanuit Prato te gaan beklimmen wordt ik wat zenuwachtig. de vele ondersteuningen vanuit onze vriendenkring en op de clubs zijn hartverwarmend en nu pas ervaar ik wat al die duizenden mensen voor ons hebben doorstaan met hun beklimmingen op de diverse bergen in Europa. daar kan geen Tour tegenop, dit is pas echt topsport en vooral mentaal zwaar.


Maar Ronald en ik gaan het doen, we hebben er zwaar voor getraind en zijn er klaar voor!


Ik zal in mijn laatste Blog het verslag van de klim geven.


gr.


PeterDoe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !