Emotioneel stuk
Klaske Hofstee - Sep 10, 2018

SlotenDe 7e dag op de fiets. Sloten is gehaald. En ik..........................ik was totaal ongemotiveerd. Het waren daarom helse 11 kilometers. Ik voelde mij alleen en verlaten. Ik voelde mij wanhopig bezig met iets wat toch geen zin heeft. Ik had nog veel verder kunnen fietsen, maar ik was emotioneel stuk. Ik wilde hier onder nog meer negatieve gevoelens delen. Maar….


Ik las zonet het berichtje van lotgenoot Elly Leijstra Vd Velde wat mij tot tranen roerde: “Lieve Klaske wat zet je opnieuw een prestatie neer. Ik heb bewondering voor jou. Het lukt je ieder toch maar weer om iets nieuws te bedenken om meer geld in te zamelen voor meer onderzoek. Al die steun die je krijgt vanuit de lotgenoten het is super. Maar wat zou het mooi zijn dat jou deze prestatie een andere wending krijgt en dat er meer mensen doneren voor je prestatie. Ook jij bent bijzonder net zoals Maarten met zijn actie. In gedachten wil ik jou wel 100.000 euro schenken maar volgens mij moet dit uit de hoek komen van de gezonde mensen. Wij als lotgenoten doneren omdat wij weten hoe nodig het is om meer geld te krijgen voor onderzoek, maar straks zijn wij uitgepoept. Ik denk dat het tijd word dat wij gezonde mensen aansporen moeten om te doneren. Als iemand hier een goed idee over heeft dat zou mooi zijn en kunnen we dit massaal steunen en delen. Lieve Klaske bedankt dat je voor ons de Elfstedentocht fietst en ik hoop dat er vele mensen gaan doneren. Liefs en een knuffel.....”


Lieve lotgenoten doe wat Elly verteld: laat het de GEZONDE mensen weten wat ik doe, waarom ik op de fiets zit voor jou, dat als men mij steunt ze JOU steunen. Laat het donaties regenen op www.3Bergentocht.nl/Klaske-Hofstee


Morgen fiets ik naar Stavoren, de 8e stad, voor iedereen die strijd tegen zo'n verdomde hersentumor!!!


Liefs, KlaskeDoe ook mee met deze mooie actie voor de kankerbestrijding !