SamenSterk
Teams 2023 Open 4 Deelnemers

In 2007 kreeg Nico, toen 38 jaar oud, de vernietigende diagnose van een kwaadaardge hersentumor. Geen genezing mogelijk. Zijn dochters waren toen 1 en 3 jaar oud. Waarom? Te weinig onderzoeksgeld beschikbaar. Sindsdien verzet hij met mijn gezin bergen voor meer hersentumor onderzoek. Het mag niet meer voorkomen dat bij een hersentumor diagnose meteen het doodvonnis wordt meegegeven. We fietsen, steppen, lopen daarom om meer geld op te halen voor Stichting STOPhersentumoren.nl. Doe je mee? Ga je samen met ons een berg verzetten voor hersentumoronderzoek?

 

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3BergenTocht.nl.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Monique Anten
€ 50 1 week ago
Heel veel succes!!!!
Yvonne Hosmar
€ 60 2 weeks ago
Succes Nico ?
Figaro Antonio Amerongen
€ 409 2 weeks ago
Zet hem op Nico, je kunt dit
claudia
€ 50 2 weeks ago
Zet 'm op Nico, jullie zijn Toppers. Voor onze dochter, jouzelf en alle medestrijders Graag de naam Irene op de trui, mijn overleden moeder
Rolien Blanken
€ 50 2 weeks ago
Mijn man Rick is alweer bijna 11 jaar geleden overleden aan deze ziekte die nog steeds ongeneeslijk is. Daarom blijft het letterlijk van levensbelang dat er onderzoek gedaan wordt. Daarom doneer ik van harte.
P R
€ 50 2 weeks ago
Albert en Meintsje
€ 70 2 weeks ago
Heel veel succes! En Nico: Heel veel sterkte met je operatie, we duimen voor je dat alles goed verloopt!
Sander Smit
€ 50 2 weeks ago
Ha Nico, zelf in 2018 ook met (prostaat) kanker geconfronteerd, en realiseer mij hoe belangrijk het is dat er geld nodig is om onderzoeken naar deze ziekte te blijven doen. Daarom een donatie voor de Stichting #STOPhersentumoren.nl
Ann Hoeben
€ 50 2 weeks ago
Beste Nico & Co, Heel veel succes! Vele groeten, Ann Hoeben
Martine Lamfers
€ 50 2 weeks ago
Veel succes Nico!
Tussenstand team:
SamenSterk