Nico Faaij
OFFLINE

Nico Faaij

1744

Ik doe mee omdat:
Ik heb een kwaadaardige hersentumor diagnose met 0% genezingskans. Ik ben er nog door geluk. Hopelijk blijft dat zo, ook na 17 februari als ik weer een risicovolle hersenoperatie krijg. Hoogste tijd dat deze vorm van kanker meer onderzoek krijgt!!!


De uitdaging

Doe je mee?

24

km lange fietstocht

37

Haarspeldbochten

1.533

meters klimmen

2.758

hoogte eindpunt
Stelvio 2023

Voor de kankerbestrijding!

Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Nico
Faaij
€ 10000,-

Zonsopgang

Nico Faaij updated their canvas photo
Nico Faaij updated their profile picture
Nico Faaij
Nico
€ 50 10 months ago
Het startgeld ;-)
Open
4 Deelnemers
Open
4 Deelnemers
Nico Faaij Steun mijn actie
Nico Faaij
Deze pagina