Noa Faaij
OFFLINE

Noa Faaij

1109

Ik doe mee omdat:
Mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patiëntengroep


Samen verschil maken

Kanker is één van de grootste doodsoorzaken in Nederland. Patiënten zitten nu nog vaak onnodig lang in onzekerheid. Meer onderzoek is nodig om betere behandelingen mogelijk te maken. Om hogere genezingspercentages te creëren. Wetenschappelijk onderzoek wordt voor een groot gedeelte bekostigd uit donaties. Daarom is Stichting STOPhersentumoren.nl opgericht; We willen de best mogelijk zorg voor kankerpatiënten.

Onze missie:

Wij willen niet omgaan met kanker, wij willen genezing!

Stichting STOPhersentumoren.nl zet zich in voor hersenkanker. Onderstaand 9 jarig meisje, dochter van een patiënt, legt uit waarom; (klik op het plaatje)

ReclametekstOns statement:

"Het mag niet meer voorkomen dat bij het woord hersenkanker onherroepelijk het woord doodvonnis aan elkaar verbonden wordt."

Het donatieconcept van 3bergentocht.nl is uniek in zijn soort, want via de donatie knoppen op onze website gaan de donaties rechtstreeks en dus voor 100% naar de rekening van de kankerbestrijdingsstichting.

Noa
Faaij
€ 30000,-

Zonsopgang

Martijn Grimme
€ 10 1 month ago
Jacob
€ 50 2 months ago
Wow, wat een krachtige familie bundeling van krachten. Inspirerend! hup Noah, Myrthe, Nico en Klaske 🫶
Evelyn Vannuys
€ 150 8 months ago
Hierbij doneer ik de helft van mijn speculaasactie dit jaar aan jou. Heel veel succes komend jaar bij de 3bergentocht. Dat er nog vele donaties mogen volgen. Groetjes, Evelyn
Papa
€ 50 2 years ago
Super dat je weer meedoe Noa!!!
Open
4 Deelnemers