Deelnemers alfabetisch op voornaam

Deelnemers banner

Onderstaande deelnemers hebben zich al bij ons aangemeld. Doe ook mee. Meer informatie daarover vind je op onze pagina deelnemers informatie. Of maak gelijk al je eigen persoonlijke actiepagina op deze site aan. Dan kun je binnen een paar minuten daarmee zelf donaties voor meer hersentumor onderzoek werven.

3bergentocht.nl heeft 6 geregistreerde gebruikers

Zoekcriteria

Klaske Hofstee
Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

Myrthe Faaij
Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

Nico Faaij
Ik doe mee omdat: ik zelf bij mijn diagnose 0% genezingskans heb gekregen voor mijn kwaadaardige hersentumor. Ik ben er nog door geluk. Met de 3Bergentocht wil ik geluk omzetten in echte genezingskansen.

Noa Faaij
Ik doe mee omdat: Mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patiƫntengroep

Sjanine Hol
Ik doe mee omdat: Mijn zwager een hersentumor heeft. Ik zie hoeveel impact dit dagelijks heeft voor hem en het gezin met jonge kids. Ik hoop dat er meer onderzoek kan worden gedaan om hersentumoren te genezen. Op deze manier draag ik graag mijn steentje bij.

Tom Van 't Hoff
Ik doe mee omdat: mijn vriend Zeger zes jaar geleden te horen heeft gekregen dat hij meerdere hersentumoren heeft. Meer en beter onderzoek Zeger en alle andere mensen die hier mee te maken hebben, gaat helpen in hun strijd tegen deze ziekte.