Deelnemers alfabetisch op voornaam

Deelnemers banner

Onderstaande deelnemers hebben zich al bij ons aangemeld. Doe ook mee. Meer informatie daarover vind je op onze pagina deelnemers informatie. Of maak gelijk al je eigen persoonlijke actiepagina op deze site aan. Dan kun je binnen een paar minuten daarmee zelf donaties voor meer hersentumor onderzoek werven.

3bergentocht.nl heeft 6 geregistreerde gebruikers

Zoekcriteria

Klaske Hofstee
Ik doe mee omdat: ik weet dat er ieder jaar tientallen hersentumoronderzoeken niet worden gefinancierd door gebrek aan donaties. Dat moet veranderen, ieder onderzoek helpt om versneld een betere behandeling te krijgen en hogere genezingspercentages. Help jij mij mee?

Myrthe Faaij
Ik doe mee omdat: er veel meer onderzoek moet komen naar 1 van de dodelijkste ziekten die er bestaat. Iedere dag sterven in NL 12 mensen door een hersentumor. Dat moet STOPPEN! Help je mij mee?

Nico Faaij
Ik doe mee omdat: Ik heb een kwaadaardige hersentumor diagnose met 0% genezingskans. Ik ben er nog door geluk. Hopelijk blijft dat zo, ook na 17 februari als ik weer een risicovolle hersenoperatie krijg. Hoogste tijd dat deze vorm van kanker meer onderzoek krijgt!!!

Noa Faaij
Ik doe mee omdat: Mijn vader ongeneeslijke hersentumoren heeft en ik wil zorgen dat er een betere toekomst komt voor deze patiëntengroep

Sanne Olde Olthof
Ik doe mee omdat: Ik uit ervaring weet dat het heel belangrijk is dat er meer onderzoek komt naar Hersentumoren en vooral de genezing ervan.
Zelf heb ik een kwaadaardige hersentumor en samen met mijn team hopen wij heel veel hersentumor patiënten te kunnen helpen.

Sofie Boterman
Ik doe mee omdat: Ikzelf ook hersentumor heb en ik als patiënt geconfronteerd werd met de weinige kennis die er is in dit gebied van kanker. In België heb je kom op tegen kanker maar dat is niet specifiek. Ik wil doelgericht donaties ontvangen voor hersentumoren!